castoropollux

Not just another WordPress site

Köttindustrin

with one comment

Vill ju att vi ska se deras framsida. Fast jag blir lite förvirrad, visst är det lite skumt, men det verkar faktiskt som det som syns där, är skinkorna bara.

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Reblogga detta på castoropollux och kommenterade:

  I denna tid när politiken blivit allt mer vattenskadad och skinkan är mer intressant än Alliansen och svansen SD är det skönt att minnas. KD vigvatten åt försäljningarna av vårt statliga kapital gjorde iaf djävulen avundsjuk på det billiga sättet man gav bort våra skatter, våra tillgångar.. Medan Gud som vanligt undrade vad KD håller på med. Guds vägar är ju inte alls så underliga som KD och förmågan att förstöra ett gott vin till urvattnad politik kan djävulen inte ta ifrån KD.. Undret är unikt utom i de sammanhang två platta högerfötter är de enda avtryck man kan se i sanden..

  Så urvattnad som politiken i Alliansens försorg blivit har aldrig vår JulSkinka lyckats bli trots Livsmedelsverkets försorg. Att alliansen i nya blaklader skulle slakta arbetsrätt, trygghetsavtal, anställningsvillkor som en köttindustri på högvarv har ändå straxt innan hjul fått sin krona på verket när SD röstar för sämre avtal, lägre löner och mer konkurrens utifrån. Näringslivet kan slå upp de fjärrstyrda portarna vid gränserna, tända neontavlorna utomlands och locka hit fler gratisarbetare.. Givetvis kommer Skandinaviens enfaldigaste valboskap rösta på SSD när de pekar på importen och skriker att det är deras fel att du inga jobb får eller att arbetsgivaren har gjort sin port mindre.. och du önskar du var en kamel byggd för lönernas ökenlandskap..

  Bockarna står på sina platser i brand medan mellandagsrånet pågår. Nu säljas varorna till de priser de skulle haft om inte kommersen brunnit så för att skinna oss hela året.. Tar bockarna eld måste det ju ha att göra med hur man grämer sig över att behöva sälja så mycket man önskar varit sålt för länge sedan. Lysa upp den mörka himlen som de bålverk de är åt Julhandeln ska ju inte få oss att tro att någon kan misstolka..

  Politiken är minst lika rutten som köttfärsen visar sig vara om inte oftare eftersom valperioderna är längre än miljö/ohälsas sällsynta men annonserade besök.

  Blir vi uppspydda på torra land efter ett val ska vi vara tacksamma.. Det tar ju fyra år tills nästa gång. Dukade bord ha vi sett, men aldrig att Alliansen diskar efter sig. Det är väl därför SD med sin kvinnofientliga politik kan fortsätta som om inget hänt..

  CastoroPollux

  27 december, 2016 at 18:45


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: