castoropollux

Not just another WordPress site

Polis på alerten?

leave a comment »

.

Polis på alerten?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6371574.ab

Våra fiskaler är inte på alerten eller är det reportern. Som om halkan och snön inte var nog så misstänker de rattfylleri?Ja, jag vet att det är regel, men formuleringen inbjuder till antagandet att chauffören luktat brända drycker….

Maken, till damen vid stranden som dog för en rasande älg, blev anklagad för mord. Lidandet detta skapade går över alla gränser. Födan åt skvallermentaliteten kan ses som en delikatess i deras ögon och öron, så fick han lida även för dessa, som alltid tror att de har rätt. Vad får denne man som först förlorat sin fru, anklagas för mord, hånas och utpekas i samhället, där han länge bott? En ursäkt? Ett litet skadestånd? Allt på grund av en bristfällig eller i det närmaste obefintlig brottsplatsundersökning.

Om statistiken styr vår uppfattning så går det snart åt helvete. Om män betraktas som djur går det också åt samma håll. Statistik kan vara till hjälp men är definitivt inget medel.

Jobbar man på mack kan man tro att alla bilister saknar bensin! På den här nivån driver allt för många institutioner och grupper en hel del av sin verksamhet.

.

Annonser

Written by CastoroPollux

2 januari, 2010 den 13:07

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: