castoropollux

Not just another WordPress site

Omöjliga Kärleken

leave a comment »

Hon sa…

.. att hon ville hjälpa honom..

.. att allt hon gjorde var välsignat från ovan..

.. att hon alltid talade sanning, eftersom hon vigt sitt liv åt … var dag la sitt liv i…

.. allt på ett sätt i början, smått bedrägligt..

.. att hon och HAN däroppe brydde sig om hans trasiga själ..

.. att då och inte nu skulle allt bli bra..

.. det inte i början, det kom senare..

.. att det var syndigt att dansa..

.. att de skulle be för maten så han borde äta allt trots sin överkänslighet och allergi mot föda..

.. att ”det är rätt att skjuta kommunister i Sydamerika eftersom kristna torteras i Öst”..

.. senare att hon känt sig hotad när han blev upprörd av ovanstående..

.. det var oharmoniskt för ett förhållande att gräla…

.. det på ett sätt som krävde lydnad och tystnad..

.. att hon visste allt om ont och gott..

.. att hon visste säkert vilken grupp hon tillhörde..

.. att H att B att T att Q var synd..

.. sa sig tala i kärlek, men lät allt mer förakt..

.. att han alltid hade fel..

.. att hon hade många likasinnade vänner………och HONOM på sin sida

.. att hon med HANS hjälp kunde bistå honom bättre än terapi..

.. att terapi gjorde människor friska med djävulens kraft..

.. att Han var ett djävulens verktyg.. Då förstår du hur gudomlig kärlek känns.

.. att hon minsann absolut och säkert inte var i behov av terapi..

.. att hon underförstått inte var sjuk men han..

.. att HAN var nöjd med sin skapelse, dvs henne..

.. att hon älskade honom och ville gifta sig. Undrar vad hon menade med det?

.. sen, att han svek? ljugit om sin sjukdom, otrohet? olämplighet? incest? psykopat? farlig för barn!

.. Sist men inte minst utan att förlora trovärdigheten kunde hon kalla någon presumtiv mördare?

.

… Det var enligt Socialen ”Barnets Bästa” att vistas i denna miljö av falska och skrämmande beskrivningar……..

… inte att Hamna på Glasberget utgjorde ett hot, att om barnet fått ägna mer intresse åt pappa och hans tjej riskerade hon bli övergiven. Ändå är det för den som synar korten uppenbart. Särskilt som denna säger efter alla år av spruckna förhållanden. ”Alla män har svikit mig” Det säger bara den som inte vilja erkänna sin egna problem och göra något åt dem. Det säger bara den som bygger och byggt murar kring sitt ego..

Den som trodde att ”blanda inte in mig i vårt förhållande” blott var en läcker replik i en film har inte upplevt verkligheten.. Den som inte tar ansvar för att sopa rent i sitt kommer alltid skylla alla andra för sina egna misstag och alltid utgöra en kvarnsten i ett förhållande..

Vad tvingas den rekorderlige göra när väl sinnet rest sig ur katastrofen och det ”gudomliga straffet” för att inte längre ens försöka älska en människa som så motsatte sig förändring? Chansen att flera decennier senare få säga ”alla män har svikit mig” blir iaf större för en person som bara skyller ifrån sig och gör ett förhållande till en ensidig konstruktion..

Skriva Häxjaktens Logik? Fast inte utifrån att någon hade problem. Det kan alla ha. Det ska ingen få lida för. Sgs ingen kommer heller undan problem, så inte är det elakhet att berätta. Nej det var pga alla lögnerna, de falska anklagelserna som Häxjaktens Logik kom till. Det som handlar om grava tjänstefel av kommun i Jönköping. Om förtal, grov falsk tillvitelse osv.. och det fick pågå i flera år utan att det fanns en enda dom om något, ingen polisanmälan, förundersökning eller något. Inte ett skapande dugg i lagligt hänseende men en fullständigt krossad och förnedrad pappa som påstods ha svikit, bedragit och tja gud vet vad…. Däremot fälldes Jönköpings kommun av Länsstyrelsen för att sakna underlag för en P33-anmälan rörande skydd av barn? För att ha gjort en undersökning utan att ha följt protokollet dvs skriftligen osv osv. Dessutom en annan anmälan om att ”pappan skickade för många vykort till dottern? Det var alltså mamman som ihärdigt och nogsamt tutade i ett barn att pappa var livsfarlig, ett hot, pedofil och psykopat och det är ju inte dåligt för en kommun att sätta tilltro till ens hälften av en sådan anklagelseakt utan att en enda anmälan, förundersökning eller annat lagligen företagits eller anmälts om..

Inte skulle en anklagad be till till gud om att en sådan människa gör bort sig i domstol och gör parodi på sig, på socialen, och sist men inte minst BUP? Gud måste hört åtminstone pappan och förvånande nog om en sak man aldrig skulle våga be om och det behövs kanske inte heller med en människa som är så lätt att avslöja. Det tog tio minuter i Länsrätten. Varför socialen på närmare tio år, BUP inte på fyra veckor ställde en enda adekvat fråga om motiv eller avsikter till den som stått för anklagelseakten är ju ingen gåta. Det är så här okunnighet, fördomar, förutfattade meningar ser ut.

Livet efter detta  är just den oanade poängen med falska anklagelser. De visar sig sakna all grund men avslöjar också hur farlig socialtjänsten i sin ”välvilja” kan vara i sitt ”skydd av barn”, ”barnets bästa”. Det skadar ofta och ställer till med mycket värre problem och sedan kan man inte ens inför fullbordat faktum göra rätt eller vända om för att ett barn ska få det bra och få en chans till en utveckling.

Men vad ska religionen i sin mest inskränkta form inte vara om inte möjligheten att inte ens kunna lära sitt eget barn något om gud, kärlek, om förlåtelse och trygghet. Den som säger att ”där botar de inte människor med Guds kraft” säger ju mer om sig själv. Den som om ett barns pappa säger att han ville inte ha dig, men utesluter det faktum att det var alls inte så och inte heller berättar att pappa var med på förlossningen. Är en och samma person som tycker ”bilderna från den kan du slänga… Ska den falska bilden och beskrivningen få regera ska ju bevisen bort..

Givetvis kan ju inte pappas framgång, entusiasm och nyfunna glädje i papparollen annat än förnekas. Omkring tvivlen på att bli pappa Ja det är ju lätt att glömma det där om förlåtelse om man är en bitter, kontrollerande, maktfullkomlig individ bepansrad med extrem religion. För den pappa som i ett läge knappt är kapabel att ta hand om sig själv ser ju inte möjligheterna till en framtid ut som de ska..

Det manipulativa blir ju inte mindre makabert för att någon säger att den inte kan bli gravid.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: