castoropollux

Not just another WordPress site

Konsten att anklaga…

leave a comment »

.

 

 

Att aktivisterna tvingas skriva på ett erkännande att de olagligt tagit sig in i Israel säger väl en del om hur skenhelig denna mark och allt omgivande vatten synes vara. Inte ens den militära kommandoräden med avstörning av elektronisk kommunikation, avrättningarna och den följande kidnappingen av alla aktivister synes bekräfta attityden att ingen annan existens accepteras. Om någon av dessa aktivister avstår deportation och tar en rättegång ska det bli intressant att skåda denna fars av rättsröta och fullständiga brist på mänskliga rättigheter ens för fredsaktivister.

Detta land och dess politik består till yttermera visso på en vad som kallas biblisk grund och det kan nog stämma för GT är fullt av blodiga uppgörelser och massmord, förakt för andra och den som vill fortsätta i dess spår ges i kapitel efter kapitel alla möjligheter att bekräfta sina fördomar om andra och undgå alla möjligheter till inre personlig förvandling och förändring. Denna blodiga historia har sitt naturliga slut i och med NT och det är bara egoism, mördare och rasiter som vill förneka betydelsen av människans nya arv,  de andra vill fortsätta i dessa invanda hjulspår. Denna grupp av inbilska invider är experter på att anklaga andra helt godtyckligt, för inte bara månen anses snurra runt deras begreppsvärld utan hela universum och i detta lilla ingår inte du och jag.

Därför anfalls allt och alla med samma medel och grundlösa beskyllningarna haglar, dvs för en hammare ser alla problem ut som en spik.

”Kristi blod för dig utgjutet” saknar för många anhängare all djupare betydelse eftersom andras blod obehindrat sipprar över trottarer, vägar, hus. lägenheter, båtar och hav. Offret av andras liv bleknar till obetydlighet i en övertygelse om egen förträfflighet och andras obetydlighet. Den egna godheten och andras påstådda ondska.

Känn dig själv på pulsen och fråga dig vad för vätska som pumpas runt i dina ådror?

Vad är kännetecknande för propaganda?

På andras bekostnad, är det det som lärdes ut eller har du glömt.?

Har du ens aldrig sett?

 

.

 

Annonser

Written by CastoroPollux

2 juni, 2010 den 09:55

Publicerat i Uncategorized

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: