castoropollux

Not just another WordPress site

Ett enda långt svek…

leave a comment »

.

 Ett enda långt svek…

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7427429.ab

Det svek Alliansen planerar blir inte alls långdraget men betydligt smärtsammare för alla drabbade. Med all gängse privatiseringar av bla apoteken o vården allt eftersom, så ger gruppen bedrägeriet ett riktigt tryne. I privatiseringens spår blir allt betydligt dyrare. Alliansen personifierar girighet, kluvna tungors tal, himmelsvid avans och ett slavsystem USA och andra ekonomiska diktaturer förmodligen kommer att applådera. I förlängningen hägrar ett lönesystem som i staterna tvingar många till både två och tre jobb. Detta i världens rikaste nation.

När Michael Moore åker till Cuba med några svårt sjuka brandmän och sjukvårdare från 9/11, som i sitt eget hemland inte får någon vård eller ens har råd med sådan och där i detta fattiga land, med några enkla personuppgifter skrivs in i Cubas sjukvårdssystem och får högklassig sjukvård till ingen kostnad alls. Då vet vi alla att alliansen och dess uppbackare knappast hör till världsförbättrarna, de vill givetvis ha det bättre men inte att du ska få det.

 När du har fått dina skattesänkningar som du säkert glatts åt ett tag så kanske du inser, att de sågat av den enda gren du kunde sitta på. Hur du än landar så kommer de med tiden att knyta din anställning till en sjukförsäkring, det är deras försäkring så att du förblir lojal, arbetar för låg lön och sliter ut dig för deras skull. Privatiseringen av den bevakning som Polisen förr skötte, blev i dess spår fler och betydligt grövre rån, ett allt grövre våld och ett betydligt otryggare samhälle. Det gynnar och tjänar numer bevakningsfirmor allt grövre pengar på. De som planerade detta samhälle struntar fullständigt i hur rädd du nu för tiden är och förresten ställer du till med allt mindre problem för politikerna ju räddare du är…. Du skulle ju kunna få för dig att börja demonstrera.

”Arbeit Mach Frei” skreks och basunerades det en gång för att sedan trummas in i sinnena. De som tjänande på det är samma andas barn idag och med samma drömmar om grova förtjänster, den enda faran och hotet mot det är ett solidariskt och självständigt folk. Det är därför de mördas på Sri Lanka, Kurdistan eller annorstädes, det är därför historieförfalskarna gör allt för att gömma och glömma sin blodiga historia av folkmord. Kom inte och säg att det inte det eviga tystandet som gör processen så långdragen…? Det är väl förövrigt bara den som inte är demokrat, som inte vill ge eller acceptera andra och deras rättigheter… I Bjöklunds dröm ingår ett NATO-medlemsskap, som till inget annat förpliktar än ingå i ett system, som inget annat lämnat efter sig under årtionden än floder av främmande människors blod. Som sällan eller aldrig tar hand om sina soldater de skickat att mörda allt som hindrar den väg, den utstakade planen avser. De som dog på ”slagfälten” för kulregn eller bomber av sinnesjukt slag, trots att de ofta inte ens hade hållit i ett vapen, skapade givetvis traumatiska upplevelser hos de soldater, skyldiga att effektuera order de först på plats insåg konsekvenserna av.

Många har skadats under Vietnam- Irak-kriget eller på annan plats och får ingen hjälp av världens rikast nation och Natos medlem nummer ett. Många har skador för livet efter att ha försökt räddat människor i 9/11, eller under räddningsarbetet, men får för sitt hjältemod ingen hjälp där heller. Alliansens och andras privatiseringsdrömmar förskräcker, varhelst konsekvenserna av girighet kan skådas runt denna vår jord,

.

Annonser

Written by CastoroPollux

7 juli, 2010 den 00:30

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: