castoropollux

Not just another WordPress site

Tomma tunnor …

leave a comment »

.

I fallet med de vidlyftiga anklagelserna mot Assange, så uppvisar åklagarämbetet de mest intrikata piruetterna.

De dansanta rörelserna överträffar alla föreställningar om det möjligas konst.

 .

Önskvärt vore att åklagarämbetet grillades betydligt oftare, så att de fortsättningvis inte låter sig eggas av möjligheten att dyka upp på scenen och bevisa att ämbetets burar är otroligt trånga. Fast diagnostiken har väl om något länge visat att sin utbildning är något som ivrigt tvås i ett rejält kar av fördomar.

.     .     .

Människan uppträder helst i grupper, som drev det är väl tryggast så. Att det vanligaste helgnöjet grillning i det fria, av oskyddade djur är utbrett i det svenska kynnet och kan utnyttjas av krafter med en annan agenda.

Matsmältningen är bland många anpassad att förtära de mest intrikata kryddningar och media är ibland inte sena att hänga på möjligheterna till en anrättning av lämpligt slag. Det pikanta i tallrikens innehåll kan i de flesta fall ackompanjeras av ett till sinnet lämpligt vin eller mjöd, tillräckligt för att stänga av de värsta farhågorna för anrättningens form eller ingredienser.

Att ett eller annat ägg ingår ska väl med upprepningens stillsamma våld snart betraktas som naturligt. Det är ”mycke nu” ska på intet sätt besvära tidens tand i sitt frenetiska gnagande, de tillslängda benen förtärs villigt av skocken välkammade hyenor.

.

En åklagare som levererar mer av vad media kräver än självaste lagen, har onekligen kränkt verksamheten in i en ny ändamålsenlig kostym.

.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: