castoropollux

Not just another WordPress site

Sanningskommission?

leave a comment »

.

 

Är det någon som vågar vara ärlig då?

 

Har vi fått det så framlagt att hela etablissemanget är totalt oskyldigt till eländet då? Så hur verkar det i Sverige? Då kunde man godtyckligt ta heder och ära av vem som hellst och angiveriet var lika förekommande som i en kommuniststat. Nu står vi vid samma vägskäl, ska vi alltmer nedmontera demokratins grundvalar? Vi ser hur utbildningsvägarnas dörrar slår igen för att aldrig mer kunna öppnas av vanligt folk…Gräddfiler o Gräddglass för några få utvalda i Sverige? Är det inte så att du tolkar enbart din omvärld och att den synes aldrig ansvarig för något som hänt varken då eller nu? Aningslöshet är väl en sak men är det verkligen det som är den drivande giltiga jargongen? Är inte beräkning den alltigenom tonala klangen i beskrivningen av er stora godhet? Liera er med gemene man istället och sätt stopp för  svindeln av alla Svenska dyrbarheter som skattebetalarna så länge slitit för och etablerat i landet.
Säg nej till utsugningen av arbetskraften, krossandet av facket, utsugningen av elkonsumenter och arbetstillfällen under allt tyngre elkostnad och utslagningen av sjukskrivna och etablerandet av en allt större skara utförsäkrade och uteliggare. Löneutveckling bland de höga herrarna och kvinnorna som säkert bidrar till att de förlorat känslan för vad som är rimligt, tom för dem själva.

För det är väl i förlängningen kanske så noga med vad ni sa och gjorde då, som vad ni faktiskt gör och säger nu! Vilken verklighet sitter ni i i Sverige då? Har ni fått några ekonomiska bekymmer på sistone? Förlorat anställning o ersättning? är er tillvaro och existens hotad? Har någon släkting eller äldre någonsin slängts ut från vården?
När man talar om Nazismens 30-40-tal så talar man väl också om ett inneboende förakt för andra, för svaga, sämre lottade, man kan också tala om nonchalans osv. Den ariska läran var väl särdeles noga med skillnaden.  Nog hade man en spektakulär rättegång och visst hängde man under våldsamma former några syndabockar, men tror någon på allvar att Nazismen dog med detta? De var ju bara några hundar åt sina herrar. Rättegången såväl som annat ett dramatiskt spel för galleriet.

Om ni inte vill bli sammanlänjade ned dessa krafter vilka är ni då?
Bakom denna ridå av verksamheter så råder tystnaden som ska skylas med donationer slängda över era höga murar i alla fall till de särdeles framgångsrika och så några behövande, plus en del bling, det ser vackert ut. Är det meningen?
Var är era röster i allt som bara försvinner ur händerna på Svensken i gemen, som demokratin, yttrandefriheten, medbestämmande osv, osv? För vem har det blivit bättre i Sverigepå sistone? Hur många av er ville inte gå med i EU? Vi är närmare nutiden nu och är minst sagt nyfikna på svar och ni slipper ursäkta era släktingar om nu ens visste vad de höll på med. Ni har alla möjligheter att skilja ut er från den särskilda mängden, så hur blir det?

 

Jan Scherman

http://www.aftonbladet.se/kultur/article8352306.ab

Åsa Linderborg

http://www.aftonbladet.se/kultur/article8365857.ab

Ann Ramberg

http://www.aftonbladet.se/kultur/article8370816.ab#abArticleComments

.

Annonser

Written by CastoroPollux

6 januari, 2011 den 00:33

Publicerat i 9.11, Bedrägeri o Svindel, Politik

Tagged with

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: