castoropollux

Not just another WordPress site

De nya Hoten…

leave a comment »

.

De Nya Hoten

De förra visade sig ooh göte petter vara helt oskyldiga. Ett enda ord räckte för att trigga polis och säpo, så färdiga till att ta terror, skydda från terror, vetandes såväl var den står att finna….. Som en apterad bomb reagerade de direkt och sprängde sig in i en barnfamilj, fick med sig också barnet tio år gammalt för ingående förhör om ett kommande terrordåd….

Så nu tarvar det nya ingripandet en hemlig förhandling, en dold agenda och ett åtal, bak lykta dörrar, för det här får ju inte framstå som ännu en skandal. Var kommer inspirationen ifrån?

Landet som trodde Indianer var ett hot mot deras tillvaro? Som fann den Afrikanska befolkningen ditsläpad av den vita vara ett troligt hot och införde de renaste lagar för sitt eget bästa, för att kunna puckla på dessa efter eget godtycke? Om lönerna blev för höga eller rucklet inte var tillräckligt dragit. Sedan upptäckte man Japaner i mängd som hade gjort samma tjänst som de Afrikanska, även de spärrades in som utgörande ett fruktansvärt hot. Några fick säkert stryk just för att de var Japaner, för säkerhets skull och för sitt hotfulla sätt att se Asiatiska ut. Inte långt senare befanns kommunister utgöra en så stor fara att man kringgick konstitutionen i sin jakt på detta hot, belade tyckare med yrkesförbud och förstörde deras karriärer för all framtid. Detta för att de tyckte sig se ett hot hos individer som ansåg att alla har rättigheter i en demokrati. Ett stort flertal ansågs vara legitima mål för våld och trakasserier eftersom de utgjorde ett hot. Denna nya fara var som tagen ur en andevärld av skräck och terror,de såg ju likadana ut som de vita, vilket ju hjälpte administrationen när de skulle bryta mot alla regler o lagar för att komma åt detta hot. När kommunismen tog slut hade de inte längre något hot att skylla på, de hade plötsligt inget att vara rädda för, vilket måste orsakat panik. Så de uppfattade en ny fara som givetvis måste inledas under en hel del fyrverkeri, men vad gör inte en makt livrädd för att förlora kontrollen, skjuter först? Så dumt kan man väl inte bära sig åt som den stormakt man kanske har ambitionen att bl. Framstår inte resten av världen ett hot i en sådans ögon?

Nu ser Islamismen ut som en fara för att inte tala om vad en Arab får utstå i landet som är fritt. Här behandlas alla lika, ja lika illa, vilket ju är en rättighet även det, speciellt om man lever under hot. Långt senare är journalister också ett hot. Vilket ju får anses som en självklarhet, de kan ju representera Indianer, Afrikaner, Asiater, Europeer, Araber och gud vet vad, som kan kläs i nya hotfulla fjädrar. Speciellt farliga och hotfulla måste Indianerna ha verkat i sina skrudar. Fotografer är ett ohyggligt hot de kan ju ta en bild som inte stämmer med verkligheten och det är ju ett riktigt hot. Media är på samma sätt ett fruktansvärt hot, kan förvränga verkligheten med att hålla sina kameror i en viss vinkel och måste hindras, undervisas och kontrolleras. Kan de filma helt frivilligt är det ett sanslöst hot.

Internet är ett fruktansvärt hot, det kan vara kommunism eftersom så många har internet. Liten tuva stjälper hotfullt lass. Här i lilla kan skolelever med halsdukar misstänkas sätta ihop penvapen. Protesterande kan fås att kasta sten bara man pucklar på dem först och visar dem vem som är ond och ett hot. I lilla Sverige var SÄPO på 70.talet så säkra på att vänstern var ett hot att de hade sin infiltratör att själv ringa dem och bombhota, bara för att visa att de verkligen hade rätt i vem som var ett hot. Palestinier som fått nog av sina fördelaktiga livsvillkor i något flyktingläger utgör ett reellt hot, de kan ju riskera att berätta att det är mycket bättre där än vad filmer bilder och reportage visar, det är ju ett hotande hot. Afrikaner som flyr för sina liv är ett hot. Kurder som flyr för sina liv är ett hot och har alltid hotat lilla NATO  med fullständig förstörelse och utrotning. Enligt den Polisiära eliten kan Kurder ha mördat Palme, det är inte klokt vad sådana kan vara otacksamma,som fått en fristad här. Eftersom den kopplingen verkade rasistisk och gripen ur luften beslöt man att stryka medvetenheten åt ett annat håll, liksom kamma över syndasvallet, för att dölja hur dumt det verkade att ha luggen åt vänster. Därför var Saddam och Turkiet tvungna att göra något åt denna hotfulla människomassa, som till råga på allt hotade med självständighet. Nog klagade dessa ändå trots att de alltså gjorde motstånd mot NATOs heliga kulor, projektiler och politik. Att någon tog sig till Sverige och här påstod att det där nere var förträffligt trivsamt i kul och kanonregnet var ett enastående hot och dessa befanns nödvändigt att desavouera med att Palmemord. Främlingsfientlighet är något som också modernt teknik förstått att odla, det ska inte Hitler och Co ta åt sig äran av. Ta det som ett hot. Fråga Hitler om du kan, eller ännu bättre fråga dig skälv. Du behöver bara en människomassa som likt bibelns beskrivning inte kan skilja på höger o vänster så är åtminstone maktens lycka gjord. Du får skulden för allt du tar dig för av maktens önskningar och de kan regera vidare medan du får en snara om halsen… Ta det som ett verkligt hot.

Irakier har krävt en hotfull fristad. Tamilerna var hotfulla till den omilda grad av att kräva självständighet, de ville inte bo jämte stora hotellkomplex och normala turister. Här fick den stackars regimen hjälp av landet som vet hur man handskas med hot. Israel ser givetvis hot överallt, hur ska de annars kunna expandera. Fast här är ju bättre krafter på marsch på ett gudomligt sätt. Det är väl inget hot. Al-Shabab är ett hot så stort på Afrikas Horn att NATO, FN och likasinnade rädda hellre ger sig på en svagare fiende, som Libyen, än riskerar förlora mot en så mäktig fiende som ett gerillahot.  Befolkningen på Afrikas Horn behöver inte alls vara rädda, eller känna sig hotade. Röda Korset är ju där beväpnade med mat och mediciner så att det räcker till några i alla fall. De har som en bomb släppt nyheten om en kolossal katastrof, i kommande, vardande och blivande. Att V Mullers metod för krismedvetande adopterats, att släppa nyheten så sent som möjligt, av större intressen, för verklighetens välbefinnande är ju enastående, eller om det var tvärtom. Läkare utan gränser är rädda att deras resurser inte räcker till, det är säkert sant. Är inte det ett verkligt hot? Flygarmadan FN o The Brother in Arms sänt för att den inte står ut med detta utdragna spel vände mot Libyen istället, här fanns oljigt spel, en scen, ett verkligt hotfullt svartsvart hot. Här fanns för att sprida verkligt ljus över denna mörka situation i demokratins historia, förmodligen de flesta av nedanstående, nedslående hot.

bojkotthot
bombhot
dödshot
hot
inflationshot
invasionshot
katastrofhot
knivhot
konflikthot
konkurshot
krigshot
likvidationshot
lockouthot
matthot
mejlhot
miljöhot
mordhot
nedläggningshot
nerläggningshot
permitteringshot
pistolhot
rivningshot
shot
slapshot
snapshot
strejkhot
strålningshot
telefonhot
terrorhot
terroristhot
uppsägningshot
utmätningshot
utpressningshot
vapenhot
viteshot

Sist men inte minst det gastkramande hothotshotet och det allt lägre oljeprishotet, som hotar tillverkare och välsmord industri med lägre förtjänster. Om det inte vore för att de var så goda skulle de kunna mörda för att få som de vill, om nu något hotar.

Världen är full av sånt som hotar att sänka matpriserna, bensinen och priset på kärnkraften som hotar att bli för lågt. Länders självständiga odling av spannmål och köttproduktion är ett hot. Konkurrens är ett hot, som fort elimineras med ekonomiska krigsmedel, berättar jag som ett hot. Mjölkproduktion är ett hot, fråga A**A, de gör allt för att minimera alla hot i många länder. De har som grädde på moset, hotat med att göra en enda ostsort. Tänk om det blev sant, vilket hot.

Ett fasanfullt hot är vattenkraftsproduktionen som kostar under 5 öre/kwh. Fråga en kärnkraftsförrädare och han ser bara röda siffror som hotar. Billig el måste vara kommunistisk och det har ju alla tider varit ett lämpligt hot.

Självständig politik är ett hot. Ett hotfullt hot som måste bekämpas med adekvata ohotade medel. De har ju den goda egenskapen att de bara känns hofulla för dem som utsätt för det. Tänk om fler gjorde likadant, kallade sig självständiga, vilket osannolikt otäckt hot. Konstitutionen är ett hot, så har Tea-Party rörelsen spått och bestämt i resterna efter sina högtidsstunder. Sara Palin är ett hot, som står med fingret på knappen och håller en vettskrämd gud i andra handen. Känn inget hot, gud är ju där, enligt Palin. Sex är ett hot, så skönt som det är. Hot skulle kunna vara som sex för en del, som kan vända all njutning till sin fördel. Bröst och kön är ett hot. Homosex är ett hot. Lika dålig sex är ett hot. Mord och våld är inget hot alls vilket ju faller sig naturligt i en hotande värld. Vad som hotar riktigt otäckt är att det skulle finnas en gud som applåderar alla människans föreställningar om hot. Han kanske hoppas att det är en avancerad hotande satir av Killinggänget. Gud skrattar så fjädrarna ryker… aaah det är ett kuddkrig. Jag som trodde det var ett hot. Gud har lärt att inte vara rasist är ett hot, fråga KKK, de känner gud bäst. tvivlar du på det hotar de med repressalier som alla andra sanna krafter. Se på USA under större delen av sin storhetstid, trodde de som KKK, det kan ses som ett hot att påstå det var fel. Kanske är det en historieförfalskning, sådana bedrivs betryggande nog, bara av dem  som ser resten av världen som ett hot.

Bibeln är fylld av hot, inte undra på att man av misstag råkar korsfästa ännu en medan man tog död på alla andra hot. Kristenheten hotas av folk som läser i bibeln att gud nog är god. KD tar fosterhemsbarnen i både  hampan och örat, lär dem vad som är ett verkligt hot. De får gå till sängs utan kvällsmat, det är inget hot utan en realistisk sanning, så har det alltid gått till. Att samhället skulle vara ruttet är ett genuint hot. Att Alliansen bearbetar fattigdomen och utslagningen är ett hot. I det nya landet behöver ingen bli sjuk och få vård, det är inget hot, utan en förmån för alla andra, som det var på 30-talet. I landet som lärt sig hata bidrag får någon annan pengarna, alla invändningar är ett hot. I den nya läran var statens kostnader ett hot, resultaten av privata intressen, har verkligheten blivit mer avlägsen, dyrbar och ett kostsamt hot. I det nya samhället är ökad utslagning och kriminalitet inget hot, bara en konsekvens, ett inbillat hot.

Är hanen spänd är det ett hot. Är det en hona kan du vara lugn, ända tills hon spänner hanen. Gör hon sig spännande för hanen, kan han vara utsatt för hot, bäst skjuta först utan hot. Alko-läsk är den finurlige spända hanens alko-list för att bli så lugn och världsvan, som om inga hot fanns, att han kan få honan i säng.  Alko-list är den den försmädliga honans sätt, att lura hanen i samma säng, av samma skäl. Resa sig för tidigt kan avslöja det höga trycket, på hanen, det kan kännas hotfullt, för honan. Att inte resa sig alls känns hotande för honan. Att resa sig dagen efter kan vara en konst, då känns dagen före som ett hot. Att komma för tidigt, imponerade alltid på läraren i skolan, i vuxenvärlden ska man komma lite sent. Den grundlösa verklighetsfrämmande utbildningen hotar.

I Norge skjuts inte mördaren av nästan hundra offer av insatsstyrkan. I Norge vill man inte känna hot, man är tryggare i gemenskap, tillsammans i samhörighet och utan SÄPO också utan detta hot. I ett tryggare samhälle bjuder alla på sig själva och bjuder alla in, här blir ingen utanför, det finns givetvis krafter som hotar deras möjligheter att sälja trygghet, larm och alla rädslans och otrygghetens tillbehör. Förutom hur hotfull verkligheten skulle te sig om det inte gick att sälja vapen. Att inte känna trygghet är ett lönsamt hot. Här i verkligheten har många skjutits som hotat, men utan att ha mördat en enda människa, av den inhemska insatsstyrkan, det är kanske ett hot. I USA skjuter man på alla, det är nog en signal om ett hot och att något är fel. Detta bekämpas av vapentillverkarna, deras lobbyister och skjutglada anhängare, som ett hot.

I Tyskland försökte Vår Kreuger stoppa skuldbergets tillväxt med ett generöst lån, men det kaos och kris och positiva möjligheter denna djupa skuldkris skulle skapa var mer attraktiv, för penningstinna krafter ville ha Hitler, Der Fürer,  med alla politiska ohotade fördelar det innebar. Hem kom alla råttor som sedan länge övergett skeppet, det fanns inte längre något hot. Ivrigt sponsrade av krafter i landet i väst och hemifrån, som nu fann medel, metoder och började bekämpa alla hot. I ett inledande skede förbjöd man fackföreningar, detta ohyggliga och förfärande hot. Man förbjöd lidande och sjukdom, detta ohyggliga och än mer kostsamma hot. Man var före vår tids snåla krafter som gjort sitt bästa att uppnå samma ideal, ett gammalt skamfilat i nya kläder. Man förbjöd etiken, till förmån för en högre moral och eliminerade detta hot. Man förbjöd musiken, detta skrämmande hot. Man smalade in kulturen i anorexi, detta existentiella hot. Modern egoism tar efter,som om detta var ett hot. Det fanns plötsligt bara plats för en religion, alla andra var ett hot. Man förbjöd insyn i statens verksamhet, plötsligt var befolkningen ett hot. Man skapade en säkerhetstjänst SS pga alla hot. Med en sådan liten inskränkt värld blir ju alla andra plötsligt och överraskande ett outsägligt hot. Att alla skulle kunna vinna och tjäna på tillvaron blev ett hot. Man byggde fabriker för bättre saker, krigsmateriel för kommande förutsägbara hot. Man insåg att bristen på verkliga bevis krävde hemliga rättegångar, hemliga åtal o hemliga advokater, eftersom öppenhet, konkreta bevis och fakta var ett hot. Under tortyr erkände de flesta att de var ett hot. För det vart de avrättade om de inte kunde avslöja fler hot. På Guantanamo finns bara hot. Det har alla erkänt under tortyr, hur kan det kännas som ett hot.. Är inte alla erkännanden ett bevis på just statens krav på att de var ett hot. Sitter de där i åtta år utan åtal är de enligt de klokaste, ett väl så gediget hot. Även utan bevis är de ett hot, det säger väl allt om statens visshet och att de vet bäst, allt annat är ett hot. Hot är ett hot mot demokratin, det är iaf vad demokratins bästa förespråkare hotar med.

I Hårsfjärden simmade en främmande fågel, fisk eller mittimellan, flöt och dök som ett hot, detta sagt av dem som vet vad hot är. Vi ska vara rädda för den stora makten i väst, de vet vad hot är, invänder du hotar de dig. Vi har aldrig varit så hotade som när vi började gå i takt med dem, berättar jag, bara som ett hot.

Under Sveriges häxprocesser lärde prästerskapet oss allt om hot. De mest naturliga, de som flöt, var ett outsägligt hot. Även då var levande bevis ett hot? Känns verkligheten som ett hot? Var de tillförlitliga innan i sina läror eller är också det förgångna ett hot. Fick de ökat förtroende efter alla hot? Under korstågen gjordes processen kort med alla hot, speciellt de religiösa. Människor som tror på förbättringar för alla, är kriminellt hotfulla. I USA hotar de demokratin. Där försöker de svärta ner en presidents goda vilja, som vill alla väl med sjukvård åt alla, med att kalla honom kommunist. I landet som vill ha,ge frihet och rättvisa åt alla blir alla företrädare skjutna, av någon som inte vill väl, det är definitivt inget stort hot. Eftersom ingen stor grupp kan vinna på att stoppa ett sådant skeende, en sådan utveckling, ser morden helt oskyldiga ut(sic) . Det ska du nog ta som ett hot.

Av alla de skjuter med drönare odyl, är de flesta i Afghanistan ett hot. Bara misstanken är ett hot. Ett bröllopssällskap är ett hot. En familjefest är ett ursäktligt hot. Minns polischefens allvarliga stämma om Kurdernas vana att kalla attentat, en attack, för ett bröllop, alltså ett hot. Det är hotfullt att gifta sig. Det är mycket säkrare att skiljas, enligt kommissarien som aldrig fick ställa upp i På Spåret. Till och med tyngdlagen är för denna främmande avlägsna nation ett hot. Det vill inte säga lite så betungande som den är. Så tung är den att allt som hotar den, ökar dess fallhastighet, slår undan fötterna på vilken tankekonstruktion som helt. Sprängkraften i denna vetskap är ju förödande om den släpps lös i något större tankekomplex. Tänk om denna händelse bara sett ut som en tanke, då skulle alla hot varit förgäves. Det är verkligen hotfullt.

Ja ni vet hur det är, när Säpo och insatsstyrkan slår in dörren och du får oväntat besök. För det får du ju, ska du vara beredd, ha kaffet klart och nybakta bullar. Beredd är du ju, för du har ju alltid ägnat dig åt andra saker än vad SÄPO gör. Det är ju ett heltidsarbete att ägna sig åt vettiga saker. Det medborgerliga kravet, att bli uppkörd mitt i arla morgonstund för att servera polis, SÄPO och insatsstyrkan med något de föredrar kan ju te sig udda, men inte som ett hot. De andra bullar de har med sig hittas alltid hos konstigt folk med svår näringsbrist och kort hårväxt. SÄPO är ju din välvillige vän som bara vill ditt bästa, så om de säger, att du din fru och din barnaskara, på 3, 5 och 8 år och din frus kvinnliga kusin, är terrorister menar de inget illa med och ska du inte ta som ett hot. Det munderade sällskapet är bara med för säkerhets skull, om något hotar.

Var viss om att de vet precis vad ett hot är,

det har de lärt sig av de som kan, som har den rätta läran.

Du vet hur det är när man inte har den rätta läran, då är man ett hot.

.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: