castoropollux

Not just another WordPress site

Det nya ”arbetarpartiet”

leave a comment »

Det nya ”arbetarpartiet”

Borde förneka sig, borde börja vandra den smala vägen, men inget verkar hindra dem från att framstå som de värsta lönsamhetssträvarna och den gruppen ser alltid sanningen som ett hot. Den sanna historien är ett hot, nutiden är ett hot och framtiden framstår som den man mest måste förvränga för att kunna sälja. Begreppet ”begbilförsäljare” ses omkört med hästlängder. Någon begränsning i hastigheten detta parti vräker sig fram i verkligheten verkar inte finnas. Kan det bero på att man vänder sig till de mest lättpåverkade, de mest svikna osv?

Det har ju gjorts förr med önskat resultat och historiens avgrundsvrål går väl att ana än. För lönsamhetsintressena finns inga hinder det har historien och samtiden visat och framtiden vill de ha i sina händer.

Illusionisten gör sina trick för blott underhållningsvärdet, det skulle aldrig falla denne in att göra något för att skada andra.. Politikens valörer har helt andra planer, kostnader, agendor och mer eller mindre förödande konsekvenser. Att trolla fram grodor ur sin mun samtidigt som kaninerna hopar på led ur en hög hatt kan ju underhålla, men borde lända till varning…. Att man måste ljuga om sin historia, sin gärning och sitt liv för sina egna barn borde lända till eftertanke, det kan vara dags…..

http://www.aftonbladet.se/kultur/article13832849.ab

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: