castoropollux

Not just another WordPress site

Polisman döms till 1 års fängelse för våldtäkt av 16 åring?

leave a comment »

.

http://www2.blocket.se/news?loc=0&id=267140&ca=17

Lagens långa arm kan tydligen användas till både det ena och det andra. Hur det kan locka att söka anställning i polisen för att genom arbetet lättar komma åt både droger  och unga flickor övergår ju varje redlig människas förstånd.

Är porten till polisutbildningen vid och bred som vägen till fullgod utbildning. Hur undgår man att undra över bänkgrannens jargong om den liksom inte riktigt stämmer med yrkesvalet? Förresten vem behöver bara för yrkesvalets skull, undra över en jargong som klart avslöjar sinnets egentliga intressen? Är man gammal yrket, 53 år , så måste det väl för f*n finnas någon som undrat? Eller är det fler som är likadana. Kapten Klänning kunde ju hållas och det får en ju onekligen att undra i en miljö som ska beivra brott….

Sedan kan ju domskälen så vitt de är bekanta ställas i ljuset av att flickan till viss del var medgörlig, men varför ska det ligga henne till last? Hon visste ju inte bättre och lurades/lockades till polismannen som hade och har betydligt större ansvar för hennes välbefinnande, men visade inget som helst prov på det..

Ett år syns alldeles för vagt som straff och 60 000 är inte mycket plåster på såren för en redan sargad och utnyttjad själ…

.

Annonser

Written by CastoroPollux

1 december, 2011 den 17:27

Publicerat i Polisens resurser, Politik

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: