castoropollux

Not just another WordPress site

183 Skendränkningar för ett erkännande.

leave a comment »

Jaha vad ska man tro. Det kanske ses som en förmån att erkänna efter 180…. Vem skriver inte på efter hundra? Man ska väl inte undra hur en nation ska kunna bära sig åt så hänsynslöst utan själva bära både fröet och frukten till sin våldsamhet.

Om Al qaida skulle orkestrerat massakern skulle de ha fått FEMA att förlägga en övning samma dag (9/11) med samma scenario som attacken. NORAD hade inga flygplan att skicka upp eftersom de var dirigerade långt bort på övning de också….. 
De få som fanns kvar fick ställa frågor som ”..is this the real ting or  exercize?”

Då pågick både övningen och den verkliga attacken samtidigt….

Det är ju möjligt att man erkänner terrorattacken efter 183 Skendränkningar men hur relevant är ett erkännande under sådana premisser? Om erkännandet inte kan godkännas, hur troligt är det att någon terrororganisation skulle kunna tajma allt det som skedde och övervinna tyngdlagen på en och samma dag? Det finns mer som får 9/11 att verka misstänkt. Det är att också Londonbombningen hade en övning med samma scenario som det terrorangreppet…..
Vem som har störst behov av ett erkännande kan ju menigheten fundera på. Det är ju inte längre fråga om skuld utan at peka ut någon för brottet, som ingen annan kan ha utfört….

Vad annat än medeltidens hjärnor kan finna medeltidens omänskliga metoder för adekvata? Man kan ju begå brotten själva och skylla på någon annan. Erkännanden går ju alltid tvinga fram.

Annonser

Written by CastoroPollux

6 maj, 2012 den 15:10

Publicerat i Politik

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: