castoropollux

Not just another WordPress site

Operation Northwood Documents

leave a comment »

.

Operation Northwood Documents

Det kan ju aldrig vara så bra för ett lands trovärdighet att en gång själva planerat och föreslagit egenproducerad terror och terrorism, för att ge befolkningen och nationen en övertygelse om att man var tvungna  att gå i krig, men i USA har det hänt. Inte bara denna gång, men att det finns papper på det är ju ingen dålig situation för dem som alltid hånar konspirationer som enbart foliehatts teorier. Hela USA’s/NATO’s  historia är ju fylld av exempel och tillfällen där man påstått sig vara utsatta för hot eller attackerade. ”Operation Northwoods proposals included hijackings and bombings followed by the introduction of phony evidence that would implicate the Cuban government.” ”Hijackings and bombings” låter skrämmande likt 9/11 ”Phony evidence” = förfalskade bevis för att peka ut gärningsmän låter inte särskilt främmande eller avlägset heller. Ödets klockor ringa genom tiderna och det är folk nära administrationen själv som håller i repen hela tiden… Det är till att försäkra sig om att ens politik inte missar en enda dollar… För hur skulle det vara om man bara följde våldet och det förekom på fel ställe och vid fel tidpunk? Då är det bättre att arrangera angreppen själv så att de får den politiska effekt på dels befolkningen och de parlament man för till fället utövar påtryckningar på eller som helt enkelt betalt föra att få sin opposition, det politiska motståndet desarmerat och tillintetgjort….

Så skälen till att JFK hatades för att inte köpa erbjudandet ”Operation Northwood” om att föra folket bakom ljuset och aldrig stötta Bay of Pigs var nog för att få honom röjd ur vägen och det under en av världens mest spektakulära mordgåtor och en efterkommande mordutredning full av konstigheter och märkliga samband… JFK’s tal och dess varningar om ”Secret Societies” hemliga men kärnfulla makt var givetvis inget hot mot dess existens, men JFK hotade ju att inskränka deras möjligheter att verka genom FBI och CIA….

Sedan kan man ju fundera på hur pass mycket hybris det krävs för att köra samma tema varenda gång och tro att inte folk glömmer eller förstår. Fast det är ju här patriotismens hundar är sådan dugliga tjänare att skrämma och hota alla som förselår att krigsadministrationen ljuger för befolkningen. Se vad man åsamkade Dixie Chicks för att de kritiserade Presidenten? Vad var det sångerskan sa, ”Jag skäms för att vara född i Texas”, samma  delstat som presidenten bor i. Det var ju värre än att ifrågasätta påven… Det över ett krig som fattats på grunder som var fyllda av bedrägeri och lögner. Samma tema som Operation Northwood! Ett lands ekonomiska intressen som utan omsvep ingår förbund med djävulen för politisk vinning och skriver sin historia med lögnens alla attribut imponerar inte…

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

.

Written by CastoroPollux

11 juli, 2012 den 17:53

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: