castoropollux

Not just another WordPress site

Oswaldo José Payá

leave a comment »

.

 Oswaldo José Payá

Prisad frihetskämpe har fallit offer för vad som ser ut som ett attentat. Själva firar de den nya filmen om Pinochet, med sin närvaro. Fingertoppskänslan hos dessa visar sig alltid vara av det extrema slaget. Diktatorn Batista motsvarade ju också deras ideal, militärdiktatur, maktmissbruk med tortyrkammare och mystiska försvinnanden av oppositionella. Sponsrade av ”demokratiska” krafter i USA…. Det är då lätt att få för mycket sol i Miami.

Att den befintliga regimen skulle ha något med attentatet att göra får väl lämnas åt den massiva kampanj med falseflag operations, terror sabotage som alltid kunnat knytas till Miamimaffian. Många av spåren till mordet på JFk leder ju dit. Attentatet mot framstående OS-deltagare från flera Sydamerikanska länder, bla Kuba går också att knyta dit. Så dessa med förkärlek för hänsynslöshet, hoppas ju nu att Oswaldo Payás död ska ska drabba Kuba med skuld, av påstådda regelrätta skäl. Så har nog även detta utpekande Miamimaffians fingeravtryck…. Och sedan visar sig sammanhangen vara de att deras egna anhängare är så vårdslösa att de kör av vägen i ivern att bli fria. Att omdömet i dessa kretsar alltid lämnat en hel del att önska är en lektion i att demokrati kan vem som helst påstå sig kämpa för. Om de kan verka för den sedan är det inte så noga med. Det har vi ju inhemska exempel på.

Så visar sig KD vara representerat som medpassagerare i fordonet, vittnande att ingen annan bil var inblandad, men nu är Modig plötsligt tyst i stället? KD, KD vart är ni på väg? Sällskapet Modig befann sig med i bilen var inte dåligt. Folk som backade upp kupper i demokratier. modig själv hade med sig pengar som olagligen skulle levereras till fientlig makt a avsikt att störta regimen. Ett brott även i Sverige…

.

Annonser

Written by CastoroPollux

30 juli, 2012 den 15:03

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: