castoropollux

Not just another WordPress site

Tillväxtverket har iaf förstått en sak.

leave a comment »

.

Tillväxtverket har iaf förstått en sak.

Att konsumtionen ökar välståndet speciellt hos företrädarna och hos dem själva och det är väl hela poängen med den politiken. Det har fungerat i dryga hundra år. Man får förklara sig imponerad av nonchalansen hos denna myndighet som tar sin Mats Ur Skolan och går till verket med alla resurser som det fått av en mer eller mindre bedräglig riksdag UPA. Ja Svenska folket är sannerligen i självgoda händer, statliga verk drivs under allt underliga former, landets tillgångar reas ut till den ene skurken efter den andre, allt under sken av att vara både lagligt och lönsamt. Det är väl den kombinationen som gör att det inte ser ut som ett komplett svindleri.

Så vad kommer att utspela sig i folkhavet? Blir det demostrationer? Krav på avgångar? Åtal? Alliansens politik har gett många skäl till samhällsomvälvande protester, ändå är det ganska tyst. Föregångarna skötte sig inte mycket bättre de heller.

En ”Svensk Tiger” är sannerligen ett inpiskat begrepp och ett hot mot all opposition. IB-affären klargjorde ju tydligt hur tyst man krävde det skulle vara och att alla invändningar riskerade en kommuniststämpel med risk för allt färre jobbalternativ. Kanske inga alls för den delen. Att falla in i ledet tiga  och hålla käften är troligtvis numer i Sverige en nedärvd genetisk egenskap efter generationer av inbillad tilltro till den rätta läran..

Fler är imponerade..

http://ekuriren.se/ledareasikter/insandare/1.1511696-behover-tillvaxtverket-pigga-upp-

 .

Annonser

Written by CastoroPollux

6 augusti, 2012 den 10:20

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: