castoropollux

Not just another WordPress site

Majoriteten av unga muslimerna i Europa vill inte ha demokrati?

leave a comment »

.

Majoriteten av unga muslimerna i Europa vill inte ha demokrati?

Man blir sällan klok på rasismen terminologi. Skulle detta gäng skärskåda våra egna församlingar, som Livets Ord och andra extremer skulle de finna att dessa tycker likadant. Vad säger den rakade rörelsen om det? Sedan är ju situationen mindre tillspetsad heller för det är inte bara på yttersta kanten av religiositeten vi kan höra dessa åsikter. Vad gör den rakade rörelsen åt det? Vi har alltså redan ett reellt hot mot demokratin i landet i form av strikt religiösa rörelser som inte alls delar demokratins grundvalar? Talet om djävulska andar som som svävar över vissa städer kan väl dels knytas till Malmö där förmodligen den stackars Reepalu får representera den vilsefarna och ogudaktiga anden påverkad av ondskan att ge alla en plats i solen. Gud är ju enligt läran för orättvisa, apartheid osv och allt som tilltalar en egoist,  i alla fall om dessa får bestämma.

Maktmissbruket och hatet mot demokratins grundvalar eldas för fullt i tält och samlingslokaler och detta av våra inhemska andar, självutnämnda experter på gott och ont som de är. De redan etablerade rörelserna lär ju att det är antisemitiskt att kritisera Israels apartheidpolitik om det säger den rakade rörelsen ingenting? Så man är för förtryck? Det kan man bara vara om man själv accepterar orättvisor och det kanske i just detta fall känns naturligt. är man inte själv lyckligt lottad ska väl ingen annan få känna sig så.

Glömmer aldrig ungdomskretsens i Jönköping förklaring om ”uppror mot Gud” åt den 18-årige yngling som hade ryggrad nog att kritisera Israels politik. Hans egen ungdomsskara svek en av sina egna till förmån för den rådande och enda giltiga uppfattningen. Killen tog sitt liv, nyss arton fyllda, givetvis ur ett djupt andligt svek av sina egna som inte vågade ha en avvikande åsikt utan hängav sig åt likriktningen och den andliga döden……

Pastor Greens excesser är ju vitt omtalade så svarta och målande de nu var. Hat och oförståelse är det man inmundigar till vin och torrt bröd, i väntan på Herrans återkomst. Under tiden behöver man bara bära sig åt som inskränkt folk i hop. Historien har väl alldeles för många exempel på hur sådant slutar. Hur läser de bibeln egentligen?

I Sverige åkte representanter för Knutby runt och predikade ordet. Reagerade ingen på de vidlyftiga orden, den gudomliga viljan, de gudomliga lönerna dessa tyckte sig förtjäna? Skäms man idag eller fortsätter villolärorna spridas…. Framgångstänkandet har väl på sätt och vis tagit priset när Knutby-pastorn lyckas bli omgift till på löpet. Inget hindrar guds sk kraft?

Inte ens människoliv?

Religionen som en gång blott skördade offer i form av djur har i modernitetens tecken istället transformerats till mänskliga offer.

Och det är väl klart att det ingen Jesus behövs, när man själv kan offra allt som hindrar ens egen väg!

Vad man en gång menade med uttrycket ”människan gör sig en gud” blir allt tydligare.

Det finns inget behov av att bli rättfärdig, utan bara att rättfärdiga sig själv, sin gärning, sin roll.

Det behövs sannerligen något isolerat som en ark full med djur åt denna besättning som seglar sin egen resa, gör sin kur på andras bekostnad.

Man brukar ju säga ”med sådana vänner behöver man inga fiender” om svekfulla personer.

Denna politiks vänskara behöver dock flest fiender för att kunna bedriva sin rovdjurspolitik, det är något för alla att fundera på.

.

Annonser

Written by CastoroPollux

7 augusti, 2012 den 11:34

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: