castoropollux

Not just another WordPress site

”I framtiden ska vänsterns blod flyta”

leave a comment »

.

”I framtiden ska vänsterns blod flyta”

”Förr eller senare blir Journalister och PK folk öppet villebråd”

Detta ska vara uttalande av en sd-politiker. Inte är då jag förvånad. Har aldrig mött så mycket inskränkhet och dumhet som bland sd’s anhängare. Här i stan har de iaf stått för det grövsta förtal, skvaller, trakasserier och skitsnack som skulle var svårt att tro om det inte just hade hänt. Man har, hyser och lever efter några unkna principer där någon slags djungelns jantelag styr hela gruppens hållning.

Ja, det är onekligen något skrämmande att en vuxen människa kan uttrycka sig så. För det första vet det stora flertalet inte ens vad vänster är för något. De kan inte skilja på sak och person heller och det som  för dem ser enkelt ut för det hat de måste rikta åt något håll blir ju lika blint som det alltid varit. För till saken hör ju att har något skapat en omöjlig situation i Sverige så inte är det vänstern. Kapitalet har tagit sitt pick och pack och stuckit utomlands är de inte ansvariga? De rikaste påstår att det enda sättet att få mer över är att sänka skatten! Kan det inte gå in i huvudet att de inte vill höja lönen, ersättningen eller något annat.

Det här liknar väl på många sätt Tyskland, då var det judarna som anklagades och vad hade de ställt till med? Tysklands rikaste struntade i alla fall io landets bördor och stack till Argentina, känns metoden igen? Sedan kan man väl undra rent historiskt varför judarna som måltavla när det oppositionen som var deras stora problem och utgjorde det stora politiskamotståndet? Man kallade sig tom Nationalsocialister men utan att ha någrastörre ambitioner att genomföranågra socialistiska ideer. Konfiskera företag jovisst men de gav ju dem till nyhemkomna landsflyktiga välbärgade Tyskar från Argentina som kom tassandes hem när landet kändes mera fördelaktigt för dem. Ja, förbjudna fackföreningar och sådant där jobbigt, som arbetare med lagliga rättigheter.

Så en arbetande klass som följer de som sviker dem mest, det är väl något? För det är väl vad fascism och nazism går ut på att bli av med kritiken och kraven mänskliga rättigheter, demokrati, vettiga arbetsförhållanden, löner och trygghetsavtal, mot allt sådant har ju kapitalet alltid kämpat hårt och besinningslöst. Så varför uppträda som deras dresserade hund?

Annonser

Written by CastoroPollux

16 augusti, 2012 den 22:42

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: