castoropollux

Not just another WordPress site

Rune Lanestrand vill inte veta..

with 2 comments

.

Rune Lanestrand vill inte veta..

Idag skriver Rune en drapa om Vänsterns brist på engagemang för landsbygdens folk. Ja det är verkligen synd om er, ingen solidariserar sig med er.

http://runelanestrand.wordpress.com/2012/08/30/lotta-groning-manar-till-landsbygdsuppror/

Har i många år undrat varför vänstern i Sverige solidariserar sig med alla utsatta grupper på landsbygden i andra länder men inte bryr sig om vad som händer i vårt eget land. Hur djurfabriker och allt större jordbruk slår ut alla småbruk och avfolkar landsbygden.

Rune som alltså inte vill acceptera hur det ligger till eller ha svar på sina svåraste livsfrågor.

Nja, är inte problemet att landsbygdens folk aldrig viljat beblanda sig med vänstern utan betraktat dem med långa, långa tänger? Sittande vid deras köksbord har jag aldrig hört ett gott ord om vänstern…

Kopplingarna till kommunismen är mer än lovligt logiska och översvallande hatiska. Här kan man finna likheter med inkvisition, räfst och rättarting med godtyckets alla tillämpliga medel.

Man har bara använt maktens vokabulär och förakt. Strejker har varit lika avskyvärt som pesten och lika obegripliga. Så käre Rune saknar du och ni vänsterns stöd, så beror det helt och hållet på dig och er själva och ert förakt för arbetarens utsatta situation och fruktlösa kamp emot makten.. Nu sitter man i den egenproducerade skiten, maktlösheten och talar högt om andras svek…. Man sparkar ju lättare neråt.. och du bekräftar din blinda fläck…

Och ja, jag har högre tankar om Lotta Gröning än om lanestrand.

http://bloggar.expressen.se/lottagroning/2012/08/gor-uppror-landsbygdsfolk/#.UD71_gGew3s.facebook

.

Written by CastoroPollux

30 augusti, 2012 den 11:35

Publicerat i Miljön, Politik

Tagged with , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vad gör du när du inte svamlar om onda sionistjudar, hänger du med dina nassepolare ?

  Oscar

  31 augusti, 2012 at 16:07

  • Har alltid undvikit nassegrupperingarna. Är du gud så du vet mer än jag om mitt liv? Jag vet fler som tror det, de brukar aldrig ha några bra svar heller,bara ännu lägre kommentarer. Inte vill de bli bemötta heller och svara för sig, så är det med usel fantasi. Den är bara till för att göra dem själva intressanta. I övrigt saknar de som du ett riktigt liv. Du är ytterligare en. Jag beklagar. Kryp du ner i din håla… Ljus tål du inte.
   Jag respekterar judiska filmmakare för deras humor och vitsighet. Jag respekterar alla som inte fyllda av hat och förakt. Vanligtvis brukar dessa andra bara vara besvikna på sitt eget och vill gärna ha något att klandra sitt elände för. Jag har inget problem med goda människor var de än kommer ifrån. Du var kanske klassens dumhuvud. Har du aldrig viljat sluta med det? Och du är en feg som de flesta av din art och anonym.
   Sedan kallar ju de flesta obegåvade mig för kommunist och du får representera de övriga iq-befriade. Visst är du en sådan som tycker det är ytterligt svårt att skilja på sak o person!

   Vad kallas Israeler som demonstrerar mot landets apartheidpolitik? Vad kallar du som nyttig idiot dem?

   castoropollux

   31 augusti, 2012 at 20:52


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: