castoropollux

Not just another WordPress site

TV-licensen försvinner…

leave a comment »

.

TV-licensen försvinner…

 

Hur ska den politiska styrningen undvikas? Varför är kritiken mot radio och tv stt sådant gapande om vänster. Ska vi verkligen sätta tilltro till de högröstade kritikerna som ser rött överallt. De har ju troligtvis någon brist i perceptionsförmågan om de tror att färg kan kopplas till kritik.

Att media i länder med ”fri” och ”marknaden” som styrning är en bedrövlig instans för en demokrati kan vi skåda många skräckexempel på runt denna bedrägliga värld.. De ”fria” kanalerna kan ju bara sända sådant de inte riskerar bli stämda för och det ses ju i tex USA vara en förödande kraft mot alla sund utveckling i samhället. De som nu påstår att vi har något slags tvång med statlig media har nog inte en aning om vad de längtar till.

De många kanalerna vi fått i den heliga konkurrensens namn har väl knappast ökat friheten och de som ville ha fler kanaler är lika missnöjda nu och vet ändå inte vad de ska se trots 50-100 kanaler. De fria kanalerna är så lika varandra att de framstår mer sprungna ur maktmissbruk och kontroll än det de säger sig kritisera. Friheten framstår som ofriare. Inte har väl någon blivit lyckligare heller. Bara mer desillusionerad och då är det ju bara att fortsätta gnälla….

Licensskolkarna ur de rika kvarteren måste ju bli besvikna nu när de tvingas betala skatt. Eller ska de smita från den med? Liberalismen fortsätter lukta skunk och de stora löftena framstår som alltmer tomma.

.

Written by CastoroPollux

2 september, 2012 den 15:55

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: