castoropollux

Not just another WordPress site

Ännu en myndighet attackerad..

leave a comment »

.

Ännu en myndighet attackerad..

 

Ja nog är de attackerande anonyma! Sedan kan man ju undra vad Assange själv skulle säga om uppmärksamheten. Tror inte alls att den känns som ett stöd utan som kommen från underjorden. För att vara ett led i den besvärande mediala smutskastningskampanjen mot Wikileaks och Assange så fungerar den utmärkt. Den har säkert samma källor också. Något annat går knappast att sluta sig till. Demoniseringen fortsätter och anhängarna ska verka och framställas som samhällsfarliga. Wikileaks har aldrig arbetat annat än i det tysta och det vet alla de som stöder dem. Att detta grepp av servererattacker har andra källor än anhängarna och mer liknar kritikernas kampanj, verkar mer i linje med smutskastningens alla tecken på förvanskning, misstänkliggörande och misskreditering.

Enligt tidigare rapportering skulle hälsosidor också ha drabbats av dessa underliga element. Detta skulle visa att de var hänsynslösa i sin strävan att få ut ett budskap. Inget är väl tydligare än att man använt terrormodell ä’s anvisningar om hur man misskrediterar en sammanslutning av tex politisk karaktär, med ”falseflag operations”.

Vi vet väl redan i dag att när stora värden är hotade att de avslöjade vanligtvis ”goes bananas” i sina försök att rikta fokus bort ifrån det egentliga problemet. I de aktuella fallen krigsförbrytelser, massmord och folkrättsbrott.

. . .

En god lektion i den saken är ju vad som hände Fredrik Gertten inför visningen av filmen ”Bananas”.

Inget sätt är för fult, ingen metod för avvikande, utom möjligtvis mord. Fast det beror ju givetvis enbart av sakens natur. Den dåliga moralen går som en röd tråd genom hela etablissemanget.

Så ser ju instruktionsboken för störtande av demokratiskt folkvalda ledare också ut.

.

Annonser

Written by CastoroPollux

4 september, 2012 den 12:59

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: