castoropollux

Not just another WordPress site

Klimatet i svensk media & yttrandefriheten

leave a comment »

Klimatet i svensk media & yttrandefriheten.

Ordet är fritt i detta land. Det är hedervärt och i allmänhetens tjänst en guldgruva av information, vinklingar, perspektiv och åsikter. En blandning som inte alls är så svår att bli salig på om det nu finns ett intresse av det.. Om den saken kämpar man oförtrutet såtillvida att Shibbye/Persson minsann inte ska komma undan att de samarbetat med en terrorstämplad organisation? Även om den stämpelns valör starkt kan betvivlas där en korrupt regim knappast kan vara en garant för att det gått rätt till. Kan man regissera terroranknytning mot två journalister under dödshot för att låta dem spela med i en makaber film som ska fälla dem, kan man ta sig till vad som helst. Kanske är det just den tanken man ska behålla i betraktandet av alla nyheter om hemska angrepp och terror. De kan likaväl vara regisserade speciellt om måltavlan är oskyldiga. Det var ju Shibbye/Persson. De som håller sig för kloka menar ju att dessa två är skyldiga iom att de begärt hjälp av en terrorstämpla organisation. Vad den stämpeln egentligen är värd från dag ett, kanske den efterföljande historien ska bekräfta med ytterligt tydliga besked. Falsariets grundläggande funktion att lura och bedra är i full aktivitet och inget verkar hindra dessa från att göra vad som helst för att uppnå sina mål.  Falseflag-operations är ju terrorhandbokens främsta lärosats och de är det inte gerillalitteraturen vi talar om utan tex CIA’s läroböcker… Kanske något att fundera över.

Väl hemkomna till de Nordiska breddgraderna ska de två givetvis hamna i kylan. Om de för en stund kände sig hemtama i värmen och välbehållna så står Janteföreningarnas egna högburna bildningskår redo att tala om vem som vet mest och bäst.

Ja bevisen ligger ju för en del i öppen dager och är entydiga. Två vänsterjournalister har brutit mot ett lands lagar oavsett vilket. Lierat sig med terrorstämplad grupp och svårare behöver det inte bli. Varenda fördom har bekräftats och besynnerligheterna, det får man väl kalla befolkningens situation av förtryck, människorättsbrott, våldtäkter och folkfördrivning kommer liksom i välförtjänt skymundan. Dessa två ju vänstermarinerade populister har ju skaffat sig uppmärksamhet på andras bekostnad, står på alla löpsedlar och tvingat regeringen Reinfeldt att agera, hjälpa ett par ”kommunister”, begått brott som tagit sig in i Etiopien? Ändå har de sig själva att skylla!

Logikens krumsprång är rena cirkusuppvisningen. Det kan de väl vara. livet är ju ett enda stort självändamål, den som påstår något annat är ju terrorist eller åtminstone lierad med sådana, helt klart ute och cyklar…

http://wp.me/p1zCpc-7j5B

.

Written by CastoroPollux

17 september, 2012 den 08:31

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: