castoropollux

Not just another WordPress site

Alkolog ?

with 7 comments

.

Alkolog ?

Avokado då ?

.

Written by CastoroPollux

19 september, 2012 den 17:49

Publicerat i Avokado, Jäv

Tagged with , ,

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alkolog! Klockrent svar av GW Persson

  Aktivarum

  20 september, 2012 at 11:00

  • 😀 Jo, G W är en springbrunn av roliga och mycket träffande kommentarer. Märkligt att de tror sig kunna besegra G W, med någon slags hemmasnickrad landsbyggdslogik. De kan ju inte vinna målet men tror att anseendet kan upprättas med att förleda folk. Riktiga lågvattenmärken.

   castoropollux

   20 september, 2012 at 11:38

 2. GW Persson är en av de mest kompetenta personer vi har i dessa frågor som faktiskt pratar klarspråk. Alla andra tycks ha gått samma kurs i ”mediehantering”. Närmast en skamfläck att Penntinen kallar honom Grovt Wilseledande Persson i mail till Lambertz när Lambertz själv sitter och anser Hannes Råstam pulvriserat de argument han tänker använda. Exakt de argument som sedan GW Persson förkastar.

  Aktivarum

  20 september, 2012 at 12:43

  • Jo ”mediahantering” ger ju på sätt och vis att kärnan i budskapet är att vilseleda folkflertalet om alla besvärande faktum i alla ärenden. Vare sig det är socialen, polisen eller som i detta Sveriges mest präktiga rättsskandal. Ingen rök i världen kan väl skymma det faktum att godtycket är en slem tjänare i dessa källargångar. Penntinen sitter tydligen i en coldcase grupp? Yrkesetik, heder o kunnande som merit? Kwasts kommentar till Råstams frågor ”du vet rätt mycket du” andas inte sålite visshet och medvetenhet om bristerna…
   Intrycket av G W är gediget, bara några rader av erfarne mordutredare Olsson om Kwasts cirkus Quick, sa väl också en hel del om hur yrkeskunnande omedelbart färgar av sig i tal o skrift. De tre Lambertz, Borgström, Penntinen sopar gång på gång manegen och vill att vi ska applådera trapetssvingarna och bedåras av deras outslitliga kostymer. Showen funkar ju inte längre, inte ens på barn och nu framstår de som generande clowner.

   castoropollux

   20 september, 2012 at 15:00

 3. hehe

  Parre

  20 september, 2012 at 19:20


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: