castoropollux

Not just another WordPress site

Det populäraste partiet

with 39 comments

.

Det populäraste partiet

sitter längst bak

 

Det verkar som bakpartiet har störst förutsättningar att svälla långt över sina breddar och livremmar. Skiten folk häver ur sig för ”sin” övertygelses skull och ”sin” sak är anmärkningsvärt låg och måste ju komma nånstans ifrån. Lögnernas och de falska anklagelsernas sammelsurium och demonisering är inte mer främmande än den kultur dessa säger sig vara förskräckta för. Det förakt dessa visar för en åsikt leder lika långt och till samma övergrepp som våra inhemska förmågor säger sig bekämpa, bara de får hållas lite till och bli lite modigare..

De vill inte ha en politik, de vill bara ge luft åt sitt hat. Var det nu stammar ifrån. Som i andra världsdelar och under annat förtryck. Det handlar snart sagt varenda bokstav om här och det är väl inte det enda forumet. Historien har inget att lära folk som obekymrat vältrar sig i förakt för andra eller bara nonchalans. Arslet håller på att få sin något underliga renässans. Smaken kan ju inte vara delad utan sitter nånstans i mitten, kanske av naturen liksom. De flesta borde kolla utsläppen och se om de hittar en öppning för större tankar. Letar man å andra sidan inte efter något sådant så nöjer man sig med det man får.

Drömmar är ju till för att krossas har inte denna världen lärt det? Eller var det någon annans?  Globalt sett sätter sig en ännu större och bredare häck på allt, krossar dess inbyggare, för en förmodat god sak under applåder och övertygelser om att allt gått rätt till, sitter kvar en stund till det blivit tyst .. Det finns en byxa till varje arsle, var så säker. Ingen ska vara orolig över att inte få sätta sin beskärda del precis var de gitter. Den rumsrensande taktiken fungerar i all läger och forum. Med en surströmmings envishet visar dess bärare var skafferiet skall stå i alla sammanhang. Dess mått äro förutbestämt och bara tilltaget för tillfället som snart gör yttrandefrihetstjuven. Redo som en scout att kräva sin tribut.

Demokratiandan pockar på insidan av huvet med en lätt knackning, den försöker bli utsläppt. Den riskerar förgasas och försvinna i tomma intet, som en sista ansträngning ruttnar den efter bästa förmåga. Anden är villig att hålla för näsan men köttet känns allt annat än svagt. Inget klär väl heller arslet som huvudlösheten.

En partiledare i tiden måste väl för de trånga tankarnas skull ha en riktigt trång kostym med både remmar och lås för att konformiteten ska garanteras och inte en tillstymmelse till hand ska kunna anas i protest. I andanom framträder underligt nog Dr Strangelove och det måste vara en mardröm, det kan ju inte vara sant. Det rycker ideligen i armen i genetisk kramp. Det är ju så verklighetsfrämmande.

Skjorta och slips arrangeras för att dölja den dubbla tungans alla vindlingar och bokstavliga vrår. En himmelsblå ton som inte gör att dunsterna alls känns främmande. Här ska demokratin, medmänskligheten och yttrandefriheten trängas med vardagliga intryck som inhemsk korv och mos.

För människor rädda för djupa vatten och som helst vill framstå som säkra ändå, trots att de håller sig nära lågvattenmärken. Finnes inget annat mindre vådligt än att bära lågskor specialtillverkade av grodlår, naturligt anpassade till ett vidlyftigt sinne för småsakernas natur, den knäande gången, de fula påhoppen och det tonala kväkandet.

Vad krönes denna skapelsens krona av då? Det måtte ju bli en måttbeställd fyrkantig hatt för alla eventualiteter. Där längden, bredden och höjden på ett perfekt mått motsvara de tankars höjd, bredd och motsvarande lilla djup som helt enkelt kan accepteras. Uppbyggd av tusentals små måttanpassade fyrkanter bildande en enhet som inte riskerar rulla någonstans från dess ägare. Den innovativa strukturen gör att den faller platt till marken så fort ägaren försöker böja sig för att lyssna på argument från mindre betydande individer. Denna distraktion och risken för att den ska falla i tusen bitar igen avhåller bäraren från framtida misstag. Väl medveten om hur svårt det var förra gången att få ihop allt till en enhetlig huvudbonad…

Det vore kul att få se en plan. Att vänta är nog inte så lyckat. Inte ens på ett val. Det ekonomiska förtrycket drar åt sina snaror mer och mer och vi har väl sett i andra länder hur deterministiska man faktiskt är att fullfölja tills livsluften tar slut. Att avsikten är att rasera hela samhällets trygghetspaket kan väl ingen tveka om. Tron att vi ska klara oss själva sedan, går att studera de fulla konsekvenserna av i USA. Lojaliteten blir ett tvång till precis vad godtyckligt som helst. Jobben på miljöns bekostnad ända till ekorrhjulen snurrar utav helvete. Det egna valet är bortblåst i det fria landet. Där hänger alla dina försäkringar på om du har en anställning och allt som hotar denna ”status wow” av frihetligt självbedrägeri kan faktiskt kallas kommunism. Det är mycket mer begränsning och kontroll de strävar efter där borta… Ja de har det bra i landet därborta, där alla går att skrämma till lydnad. Rädslan har blivit en lönsam marknad och medel att driva politik. Det är ytterligare ett sätt att ta initiativet från en befolkning och tvinga dem acceptera vad som helst. Ganska maktfullkomligt egentligen. Det är bara muren som fattas…

Religion handlar om frigörelse, den som påstår att det är något annat ljuger. Allt det tvång och förtryck som utövas någonstans är inte från den kanalen hur mycket de än påstår det. Skrämma till lydnad försöker även de och hot går ju bra. Lönsamt är det under dessa premisser, för vem kan sätta sig upp mot vad gud instiftat i tex Israel? Eller i Arabvärlden. Har de någon skillnad förutom att ni bara säger er tillhöra en, men gör samma dumheter…

Ta nu inget allt för personligt. Det här är ironi och den serveras bäst i en form som kickar arslen efter vad jag förstått och Täppas med för den delen. Nu kan ju menigheten svårligen skilja på upp och ner så de känner sig träffade på alla möjliga ställen istället, det känns ju mycket bättre i detta kränkta tidevarv. Ingen lyssnar på den som inte är kränkt. Får man inte hata något i yttrandfrihetens namn blir man ju grinig och kränkt. Att vara träffad är ju också en bekräftelse.

Som talesperson för det fria ordet kan väl ingen annan än Rowan passa. http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/10/18/rowan-atkinson-launches-westminster-free-speech-campaign-insult-law_n_1977488.html?utm_campaign=101812&utm_medium=email&utm_source=Alert-uk&utm_content=Photo

.

Annonser

Written by CastoroPollux

18 oktober, 2012 den 20:05

39 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kan det möjligen vara en knäpptyst, klok, lagom tjock man i sina bästa år i spetsen för Sveriges största parti som avses?

  Jeanna Gabrielsson

  22 oktober, 2012 at 01:27

  • Välkommen tillbaka 🙂 Här råder tanklös förvirring och förråande klarhet om tankarnas igenvuxna trädgård. Råkade trycka ut inlägget innan den var klar 😦

   Det kan vara vem som helst som motsvarar beskrivningen! Fast det är väl anhängarnas drömmar som verkar slå in bäst på de breda penseldragen. En ledare som är lätt att hitta i mörkret är kanske att föredra. Med låga förväntningar på verkligheten behöver ju inte kraven på utveckling bli så ansträngande heller… Kultur kan vara något man förvarar i en låda! En sak man skäms för egentligen. Demokrati hamnar i ordboken som ett ord som behöver slås upp varenda gång. Yttrandefrihet blir ett vapen mot alla oliktänkare. Ja det ser ut att bli en helt förunderlig värld av framgång på andras bekostnad och brist på godtagbara livsvillkor. Ett ”Dog eat Dog” helt enkelt. Den kulturlösa utvecklingens konsumtionssamhälle kräver ju inga större ansträngningar. Hur kan man sakna något man aldrig ville ha? Hur kan värden man aldrig förstod betyda något. Varför ska man inte bita händer som låtsas att de föder en, om man är hungrig? Varför ska man tycka om bildning, det är ändå ingen av dem som är klok. Människor formar sina ledare efter sitt eget behov, precis som folk gjorde sig en gud förr. De vill bara höra sina egna önskningar gå i uppfyllelse.. Det är väl lättare att följa något stort och formlöst utan klar riktning eller mening… Ett riktigt stort arsle helt enkelt. Anhängarna uttrycker ju sig med säkerhet så i alla fall, med personangrepp, med grumligt k o m m u n i s t h a t som svar på bristande argument och framförallt för att de inte tål kritik. Människor som ser det de vill se i samhället och politiken. De smala spårens politik och de inskränkta visionernas härförare.

   castoropollux

   25 oktober, 2012 at 22:12

   • Hej, igen!

    Hörde idag hur sossarna ser på privata vinster i välfärden. Sådan ska ”begränsas”, då genom ”insyn” samt en snårskog av regler, villkor och paragrafer som måste uppfyllas. Bara utarbetandet av dessa kommer att ta flera är enligt Ekots kommentator.

    Varför inte helt enkelt säga ”nej”, klart och tydligt?

    Därför att man är så skraja för att förlora medelklassväljare i Stockholm – enligt kommentatorn.

    ”Grymta månde grisarna . . . ”

    Jeanna Gabrielsson

    26 oktober, 2012 at 18:50

   • Jedamej vilket liv det kan vara… Närvaro i nuet är väl inte såssarnas främsta attribut utan uppskjutet har väl
    blivit något av ett (?) adelsmärke…. 😀

    Kunde man inte privatisera valet också så att någon faktiskt vann på det? Ja så att det skulle löna sig att rösta..

    castoropollux

    28 oktober, 2012 at 22:59

 2. Urban Bäckström gick i alla fall i taket idag över Sossarnas förslag om större insyn i snyltföretagen inom välfärdssektorn.

  Jag tror det är ett schackdrag från Svenskt Näringsliv för att dels naturligtvis få ha kvar dessa glada dagar med guldoch tälgknivar för vidar bef. Virgin Islands m fl, dels för att sätta P för det helt rimliga kravet på nej till privata vinster på skola vård och omsorg. Alltså stämma i bäcken.

  Jeanna Gabrielsson

  29 oktober, 2012 at 01:04

  • Urban Bunker förnekar sig inte alls. Skyttegravsmentaliteten och det egna sinnets förträfflighet överskuggar alla solklara bedömningar, i mörkret är ju alla sossekatter grå.
   Med vilka vapen ska U B bekämpa kättarna? Ett är säkert, U B skulle gå över ån till bäcken efter vatten om det gynnade politiken… Är vi lite den tredje vägens illusionistiska palmepolitik på spåren? Ett njA?
   Löfvens frieri till näringslivet var inte mindre blygsamt än Madeleines och lika kokett. Hur ska detta par kunna få ut det mesta av varandra? 🙂

   Stafettläkarnas uppvisning i mördande konkurrens är ett teaterstycke av sällan skådat slag. Vad är väl läkareden mot en himlastormande vinst och möjligheten att skilja onda från goda, lönsamma från kostnadskrävande?

   Näringslivet har alltid klämt mjölken ur Moder Sveas bröst och tullat på moderkakan till barnens förtret. Ändå tycker de sig vara mer livgivande än något annat….

   castoropollux

   29 oktober, 2012 at 11:15

 3. Apropå den nyaste ”kungligheten” Chris – min son tyckte hans utseende kvalificerade honom för en filmroll som kvinnomisshandlare. Det var visst det något grymma draget över munnen – inte skymten av ett leende – jämför med Maddes öppna smile.

  Men han kan ju inte hjälpa hur han ser ut – varför kunde inte hovet som stod för bildpubliceringen tänkt på detta? Med sådana rådgivare . . .

  Varför fick inte Madde vara värdigt sluten och han öppen och leende? Det hade varit mer avväpnande.

  Nu har den misslyckade bilden i stället gjort dem till driftkuckur i hela Sverige. Titta på på ”prinsessan Madeleine på Youtube får du se.

  Riktigt underhållande – en del i alla fall.

  Jeanna Gabrielsson

  29 oktober, 2012 at 13:01

  • Antingen är du uppkopplad mot min dator eller så läser du mina tankar:) Den kungliga familjen förehavanden står väl liksom inte högst på intresselistan, även om deras historia släpar värre än några långa klänningar och pingvinsnibbar.. Sitter o skriver om ”tihi” efter att ha lyssnat på ekot’s intervju med Birgitta Stenberg! Radion är ju inte riktigt så avslöjande som det korta klippet på tuben. Det blir kanske revision eller refusering.:( Undergivenheten var nog inte bara kvinnlig kontra manligt. För sessan ser det inte så bra ut. För att filmas på en av sina större dagar ser den muntliga linjen hårdför ut och karg med sin spända haka. Sonen verkar klipsk också, hur gammal är han, snart myndig?

   Rådgivare ja. Hovet travar på medan de som behöver friskt blod för sina kampanjer håller på att få blodstörtningen eftersom de slitna figurerna envisas med att sitta kvar… Det har alltid fylkats en hoper konstiga typer kring hoven genom århundradena. Människor som bara drar egna fördelar av glansen och prakten. Så fort den falnar får de panik, då kan de inte sälja på sin lånta godwill längre…

   castoropollux

   29 oktober, 2012 at 13:46

   • Kanske är jag uppkopplad mot din dator . . . 😉

    I varje fall – på SR:s forum finns två trådar att skriva ner sina välgörande mörka tankar om spektaklet ”glitter och glamour” för svenska skattepengar.

    Jeanna Gabrielsson

    31 oktober, 2012 at 21:50

   • Trodde väl att bigbrother hade åtminstone en uppkopplad syster… 🙂

    castoropollux

    1 november, 2012 at 09:40

   • ”på SR:s forum finns två trådar …” var var ??

    castoropollux

    3 november, 2012 at 17:26

 4. Du skrev följande på SVT Debatt under artikeln Obamas socialistiska ideal kommer att fräta sönder USA inifrån:
  ”Vad som väcker flest frågor är uttrycket ”naturligt”. Vad räknades som onaturligt? Räknades inte Indianer, slavar av asiatiskt ursprung, som natural born citizens? Är en inskriven grundlag inte demokratisk när det kommer till kritan? Den vita rasen mest högröstade kanske inte beter sig mindre skamligt än den i Sydafrika…. Om det är detta Trump strider om då är hans förstånd mer skrattretande än luggen…”

  Ordet ”naturligt” i ”naturligt infödd medborgare” syftar på det normala sätt som ett lands medborgare blir medborgare, det vill säga genom att de föds i landet av föräldrar som är medborgare i samma land. Det har ingenting med ras att göra utan betecknar bara den normala medborgaren, det sätt de flesta av alla jordens människor är medborgare i sina respektive länder.

  Magnus Johansson

  13 november, 2012 at 09:52

  • Det var ju vad som var min förhoppning. Vad Trump ägnar sig intresserar inte mig alls. Vad Trump mestadels verkar intressera sig för verkar osmakligt. Att hänvisa till denne känns som inte ana hur låg kanten är på stövlarna.

   castoropollux

   14 november, 2012 at 01:30

 5. Du skrev även följande på SVT Debatt:
  ”Enligt alla demokratiska regler har han ju blivit vald. Vad är så svårt med att svälja det? Var kommer du själv ifrån? Du är väl inte Stockholmare?”

  Obama har inte blivit vald efter alla demokratiska regler; han är ju inte ens laglig som kandidat till presidentposten.

  Magnus Johansson

  13 november, 2012 at 10:12

  • Var får du det ifrån? Osar trams faktiskt, speciellt om Trumpen ägnar sig åt det…

   castoropollux

   14 november, 2012 at 01:31

   • Men om du nu har förstått vad en naturligt infödd medborgare är, hur kommer det sig då att du inte förstår och tycker det osar trams att Obama är olaglig? Att döma ut allt som Trump ägnar sig åt är dessutom osakligt; ingenting blir ju osant bara för att en person du inte gillar ägnar sig åt det.

    Magnus Johansson

    15 november, 2012 at 09:15

   • Det verkar vara din åsikt att inget med Obama kan vara naturligt. Han kan ju både le och uttrycka sig roligt. Vad var din kritik mot Bush person? Trots hans ursprung (legitimitet) var han mindre mänsklig än det stora flertalet av underliga existenser… Så du ser pengar är inte allt. Tom inaveln kan överträffas av ren dumhet och girighet. Passar verkligen ”natural born citizen” in dennes sammanhang? Här finns ju inget som talar för att det är sant eller ens i närheten av att vara giltigt. Kopian själv är det bästa beviset på att konstitutionen har brister trots bokstavens envisa försök att undvika fatal misstag. Märkligt nog står den republikanska sidan för att ha levererat de mest slående exempel på politiska charlataner… En konstitution som garanterar att ”vem som helst kan bli president” måste ha något inbyggt i sig som gör att misstagen inte blir annat än de innerligt önskade och att makten aldrig hotas utan underlättas av den postens egna begränsningar. Låt en president lägga fram ett förslag till beslut och se vilken väg det måste ta innan det går igenom….

    castoropollux

    15 november, 2012 at 12:15

 6. Ytterligare kommentar från dig på SVT Debatt:
  ”Obama som så många andra har lurats in i ett maktfullkomligt spel där inget längre går att lita på. För Kennedy innebar det ett högt pris att gå emot de starka penningstinna intressena. Lyssna till hans lysande tal och varning om Secret Societies och minns att beskrivningen och utredningen om mordet på denne och hans bror liknar ingenting normalt.”

  Obama har inte lurats in, han är en av bedragarna, de hemlighetsfulla bedragare John F Kennedy varnade för i sitt tal Presidenten och pressen. Det är Kennedys mördare och deras förbundna som utgör ”Obamas lag”.

  Magnus Johansson

  13 november, 2012 at 10:24

  • Tja någon länk kunde ju komma till pass. Ingen sån där video på tuben bara som ingan kan kommentera. Det säger sig själv att det vankas bedrägeri…

   castoropollux

   14 november, 2012 at 01:33

   • Duger inte Obamas olaglighet, hans mörkläggning av sin egen personhistoria, hans skyddande av den officiella lögnen om 11-september-attentaten och fortsättningen av kriget mot terrorn med alla oskyldiga offer?

    Magnus Johansson

    15 november, 2012 at 09:20

   • Varför har du ingen länk som ett bevis på dina teorier?

    11 September kommer alltid vara ett problem för alla regimer. Den officiella utredningen har inte gett svaret utan försäkrar alla om att sanningen är obehaglig. Vem vågar sticka upp näsan?

    Vi har vår egen med Estonia, där inte ens tre haveriutredningar har mer flytkraft än en båt som tidigt sprungit läck. Vatten kom upp genom golven långt innan båten ens kapsejsade. Kapten Pit överlevde och räddades med helikopter till Stockholm, registrerades som räddad och försvann sedan över samma vatten, såväl som uppgifterna om det och flera andra har försvunnit spårlöst. Tre haveriutredare, politiskt tillsatta, som aldrig arbetat med sjökatastrofer (?), vad bäddar det för? Visiret som ”fotograferades” med ekoplotter hängandes i ena leden bakom fören på båten, påstods återfunnet långt från haveriplatsen…. Vad gjorde man under tiden vid båten?
    Båten var i uselt skick och en ny var redan inköpt och trimningen av personalen på denna hade redan inletts. Estonia var aldrig byggd eller beställd för att gå i utomskärstrafik och ändå godkändes den plötsligt för det, sedan hade man mage att försöka skylla varvet för brister….

    castoropollux

    15 november, 2012 at 11:40

 7. Hej, tvillingmannen,

  på Debatt idag har Magnus Gelin skrivit en artikel om det republikanska partiet och dess osäkra framtid. Jag hade förmånen att få diskutera med Gelin på plats i Washington för några dagar sedan – mycket intressant.

  Det finns faktiskt många paralleller mellan SD och stora delar av den amerikanska högern, inte minst Teapartyrörelsen.

  Jeanna Gabrielsson

  14 november, 2012 at 13:10

 8. Hej, igen,

  råkade skriva fel på debattörens namn i mitt inlägg ovan. Rätt ska vara ”Martin Gelin” och ingenting annat. Rätta gärna mitt fel ovan – om det är tekniskt möjligt.

  Jeanna

  Jeanna Gabrielsson

  14 november, 2012 at 13:52

  • Har fixat det och återkommer med svar. 🙂

   castoropollux

   14 november, 2012 at 16:07

  • Du kanske blandade ihop Martin med någon som inte undviker sanningen.

   Magnus Johansson

   15 november, 2012 at 09:23

   • Det enkla svaret är ju att man borde ta den smala vägen istället och bli en bättre människa så blir inte livet/gärningarna så erbarmligt svårt att stå för. Historieförfalskning är ju mer frekvent än livets tidiga bröstmjölk. Är inte verkligheten så honungssöt som den borde vara, beror det på att man både tror och handlar fel. Det är kanske dags att börja lita på skriften och inte tro att föräldrarna alltid har rätt. Hur ställer man sig inom kretsen till kritik och invändningar? Vad säger familjen och gruppens tryck om invändningar och hur hårt straffar de inte de som faktiskt tar steget ut ur de smala sammanhangen?

    Hur kan det vara svårt att förstå? Hur kan rasism och önskade avgrunder mellan människor fortleva i dess kretsar som om både tiden och jorden stått still. Är det kanske inte det den gör och ni snurrar efter alldeles eget välbehag i en egen hastighet? ”Därför skall en man överge sin fader och sin moder och hålla sig till sin hustru, och de ska bli ett kött.” Ställer väl egentligen stora krav på att växa upp och inte bara flyta med? Sedan vet vi ju att några konflikter sällan uppstår i former där kritik och invändningar straffas hårt. Det är väl därför formen för vad du påstår har så lite fog för sig. De lättköpta sanningarna är också förrädiskt bedrägliga

    castoropollux

    15 november, 2012 at 12:06

 9. ”Det verkar vara din åsikt att inget med Obama kan vara naturligt.”

  Nej, hur kan du tro det? Mina åsikter om Obama har inget med hans kriminalitet att göra.

  ”Han kan ju både le och uttrycka sig roligt.”

  Räcker det för dig?

  ”Vad var din kritik mot Bush person?”

  Du tycks tro att jag gillar G W Bush. Varför drar du i så fall den slutsatsen? Det handlar inte främst om personlighet; det handlar om lag och ordning. Otroligt, att man måste påpeka en sådan sak.

  ”Passar verkligen ”natural born citizen” in dennes sammanhang?”

  Så vitt jag vet är Bush en naturligt infödd medborgare, men kan du visa att han inte är det så kör i vind! Jag ska granska vad du har att komma med.

  ”Varför har du ingen länk som ett bevis på dina teorier?”

  Vilka skulle mina ”teorier” vara? Att Obama inte uppfyller grundlagskravet? Vet du inte vem Obamas far var? Har du inte läst grundlagsstycket i fråga?

  ”Vem vågar sticka upp näsan?”

  Inte Obama eller någon i den inre kretsen, Bush inräknad, i alla fall. Även om Estonia-katastrofen är minst sagt mystisk togs den inte som intäkt för att starta ett storskaligt ”krig mot terrorn”, eller hur?

  Magnus Johansson

  15 november, 2012 at 19:02

  • Är Obama kriminell nu också. Det måste kännas som att vara i himlen.. Du framstår som löjligare än så, att dra med Bush i sammanhanget och jämföra vad och vilka egenskaper vi vill ha av en president känns viktiga för mig. De kan ju appliceras på mitt eget land tex. Att du tydligen inget har mot dennes poltik fär ju mig att undras vad du har mot Obamas… Det blir väl inga länkar där heller. Det spelar väl vad jag förstår, inte någon roll vad Obamas far var för en. Obama föddes i det land han nu är president. Är utomäktenskapligheten ditt problem? Du påminner om biggest looser och då menar jag ju svullanden upptill. Är din övertygelse gudomlig eftersom det ännu inte synts en enda länk?

   http://www.thefogbow.com/birther-claims-debunked1/three-theories/born-in-kenya/

   Hanteringen av förlusten av 850 liv motsvaras av på vilket sätt de skötte driften. Kriget har inte mindre förakt för människors liv. Så vad försöker du lära mig?

   castoropollux

   15 november, 2012 at 19:17

  • ”Mina åsikter om Obama har inget med hans kriminalitet att göra.” Av det skulle man tro att du inte ser till personen. Allt annat du påstår vittnar om motsatsen….
   ”Jag ska granska vad du har att komma med.” varsågod länken har jag hittat utan större åthävor. Faktiskt har jag av brist på intresse och brist på ork aldrig brytt mig om att undersöka alla fakta kring Trump’s o Co’s osmakliga försök. Bara inledningen sa det mesta. Att granska är tydligen inte din främsta förmåga. Bekräfta en vanföreställning verkar fungera iaf. Sedan är det bara att vara otrevlig mot tvivlarna och öka trycket om invändningar skulle dyka upp, för att alla ska förstå att åtminstone du har rätt. Så var har du vuxit upp någonstans. Vem har lurat dig att tro att du är vuxen? Om man i er familj kallade alla, eller liknade alla som inte tyckte som er vid idioter är det kanske dags att skaffa en rejäl peruk som döljer hela ert krumma ursprung. Det räcker inte med en sliten lugg.

   castoropollux

   19 november, 2012 at 08:12

   • ”[…] varsågod länken har jag hittat utan större åthävor.”

    Var är länken?

    Magnus Johansson

    19 november, 2012 at 21:59

   • Du förnekar dig inte…. På samma sida finns den.
    https://castoropollux.wordpress.com/2012/10/18/det-popularaste-partiet/#comment-421
    Sedan är en belöning för envisheten ganska självförvållad. http://wp.me/p1zCpc-7jbm Barnlekar är väl liksom inte din melodi?

    castoropollux

    19 november, 2012 at 22:16

   • ”Att granska är tydligen inte din främsta förmåga.”

    Ha, ha, ha! Och det säger du som inte ens har förmåga att ta reda på vad en naturligt infödd medborgare (natural born citizen) är.

    Magnus Johansson

    19 november, 2012 at 22:06

   • Bara hur frågan en gång ställdes och sedan Trump uppträdde klädd, som han brukar, gjorde inte mig inte ett uns bekymrad för att det skulle vara sant. Saknar man omdöme är det givetvis mycket enklare. Vem har sagt att sanning är något som inte passar?
    Jag behövde ju inte ens det! Hur kan du vara så jäkla korkad? Att du gör dig till nyttig idiot? Det är inte lätt att vara bortskämd…

    castoropollux

    19 november, 2012 at 22:21

 10. Jag trodde du visste att ett grundlagsbrott är kriminellt, men där ser man, ingen idé att ta något för givet här. Du visar dig ju anse att det där med grundlagen, det är bara löjligt.

  ”Att du tydligen inget har mot dennes poltik […]”

  Hur har du kommit fram till den villfarelsen?!

  ”Det spelar väl vad jag förstår, inte någon roll vad Obamas far var för en.”

  Då har du inte förstått grundlagsstycket.

  ”Obama föddes i det land han nu är president.”

  Menar du alltså att kenyanska ministrarna Khalwale och Orengo och ambassadör Ogego ljuger?

  ”Är utomäktenskapligheten ditt problem?”

  Obamas föräldrar var gifta.

  ”Är din övertygelse gudomlig eftersom det ännu inte synts en enda länk?”

  Kan du inte ens leta upp USA:s grundlag på nätet?

  ”Så vad försöker du lära mig?”

  Har du inte förstått det än?

  Magnus Johansson

  15 november, 2012 at 19:41

  • Fanns det verkligen inte fler? ”kenyanska ministrarna Khalwale och Orengo och ambassadör Ogego ljuger?” Vad är det som gör dem trovärdiga ? Du? Finare folk än de har ljugit för pengar. Varför skulle jag leta upp USA’s grundlag? Var står det där att Obama är illegitim? VAr han kommer ifrån skiter jag i. Var Bush var på väg är ännu ett växande bekymmer för landet. Om du vill hålla på med småsinta petitesser så visst. Inte enda länk som bevis än. Är du bara en skitstövel? Jag förstår att du föraktar folk som inte tycker som du, Du känner värme för Bush politik men vill inte säga det. Så vad gör du här? Jag känner en clown som skröt med att han inte röstat. Det var inte alls sant, han ville bara inte tala om på vad. Han skämdes…. Finns det bättre sätt att förnedra sig på?

   Hittade snart en talande länk och fakta. Fakta kan ju vara svåra att känna igen för den som inte är van. Det är lättare att falla för en lögn om man har fördomar iaf. Ta det som en varning och ett ord på vägen.

   http://www.thefogbow.com/birther-claims-debunked1/three-theories/born-in-kenya/

   Lade in länken i tidigare inlägg också för den som vill se att du har svårt att hitta det du verkligen söker på nätet.

   castoropollux

   16 november, 2012 at 00:24

 11. Stort beröm för ditt svar ovan. Varför tjata om sitt mantra med fullständigt ovidkommande myter och rent skitsnack?

  Jeanna Gabrielsson

  19 november, 2012 at 01:34

  • ”Stort beröm för ditt svar ovan. Varför tjata om sitt mantra med fullständigt ovidkommande myter och rent skitsnack?”

   Förlåt, här missade jag att besvara och godkänna :/

   En sandlåda är ju anpassad för barn trots allt.

   castoropollux

   21 november, 2012 at 11:19


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: