castoropollux

Not just another WordPress site

Idiotins senaste påhitt

leave a comment »

.

Idiotins senaste påhitt

Obama är olaglig. Obama har begått grundlagsbrott, Obama är inte född inom USA osv osv . Teorierna och producenterna av de fabricerade sanningarna ger sig aldrig. Efter sig har de ett drev av både tagna och drabbade av något som åtminstone liknar ett Stockholmssyndrom. De nyskapade offren för världens bedragna skara fyller sina tomrum med nya företeelser. Gisslan för ”sanningar” andra vill de ska vara bundna i och i grunden fallrepets egen lilla snodd. Rasismen.. Ja det är inte lät att vara hedning med ambitioner om att vara profet och bara framstå som nyttig idiot.

http://www.thefogbow.com/birther-claims-debunked1/three-theories/born-in-kenya/

Så den politiska ”eliten” eller de som vill verka bestå av en elit använder sig av vilka metoder som helst…

Sedan kan det vara ett gott råd att inte diskutera sina senaste fynd i bunkern med alla de som aldrig säger emot.

Det blir ytterligt svårt att hantera en invändning sedan.

Den Svenska varianten med tre äpplen som numer framstår som rejäla päron är bara ännu en variant på ett pajrecept som verkar svälla över formens kanter. Metodiken att förvrida verkligheten i sitt eget syfte känns ju illavarslande, var utbildas dessa. Vilka terrorskolor av bedräglig verksamhet och förljugen verklighet kan vi leta efter? Våra egna finskolor har ju liksom satt sina stadiga spår i verkligheten och i historien, men inte börjar det väl bara där. Veapons of mass-seduction har ju iaf sin stabila grund i CIA’s egna skolböcker. Måla om bombplan i det fientliga landets nationssymboler och sedan attackera, för att få det att se ut som landet  attackerar mål är från 60-talet. Det var planen för att kunna peka ut och anfalla Kuba och påstå sig ha skäl för det…. Det rullar på genom åren och sätten kan ju knappast avvecklas med tiden utan utvecklas givetvis och nu försöker man undergräva förtroendet för Obama, störa ämbetet med rent skitsnack. I fronten står en Trump med sin besvikelse och försöker få världen att se ut som han vill. Biggest looser får en helt ny dimension, för tiga kan denne figur i papper inte göra. Trycker man på återvinningspapper i USA månde? Oavsett vilket så går det bra att göra skithuspapper av en stor tidning. Det kanske helt enkelt är så att stora personer kräver stora don. Då är det kanske det är bra att tidningen finns i en form som passar dessa arslen. Skandalen med News Of The World mörkar hela tillvaron till samma tema att nå politisk framgång med fula metoder. Bada i privatpersoners elände spionera, avlyssna och gegga ihop storys….

Inte undra på att du nya sköna värld faktiskt är ett hot. Vad skulle dessa jobba med då om de inte horade för lögnen och bedrägeriet, smutskastningen och förtalet?

Politiska strömningar som bygger sin politik på falska premisser och en fejkad värdegrund gör sig tydligen besvär för att komma åt maktens skattkistor. Om ens egna fördomar blir snaran de kan dra till sig folk med till sin rörelse då är det ju du som ska se upp. Det tål ju att upprepas. Den som bygger sin politiska uppfattning på sina personliga besvikelser kommer att gå långt, i fel riktning.

Annonser

Written by CastoroPollux

18 november, 2012 den 13:14

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: