castoropollux

Not just another WordPress site

Grattis Soran!

with 2 comments

.

Grattis Soran!

Fyllde år för några dagar sedan och sprider humor, insiktsfulla avsikter, bjuder på skratt och värme där du syns. Grattis till att ha valts som vinterpratare!

För att du så effektivt inlemmat dig i samhället. Det är många som avundas dig för hur din familj lyckats komma från förtrycket mot Kurder in i Sverige och bli mer ”Svensk” än många sk Svenskar och rejält mycket Svenskare än de som kallar sig det. Våra ”inhemska” förmågor har inga andra bevis på sin förträffliga svenskhet än långa övertygande metallrör. Nog kan tvivlarna komma till tro inför den taktiken. Känsliga för kritik är de också och tror att unga tjejer som säger emot är horor. Det är en otrolig slutledningsförmåga. Var och hur utvecklar man den? Vuxna karlar som ger prov på både taktik och strategi, klubbar i tidstypiska tecken, sina egna beslut om vad som är rätt och fel. Enklare kan det inte bli. Ja, de verkar fega och usla och det kan du fråga dem, som vi gör oss. Vilka är de? Var kommer de ifrån? Hur länge har de bott här? Varför beter de sig som främlingar? Varför beter de sig mer främmande än många som kom hit mycket senare och under svårare former.

Om främmande är ett element som ska appliceras på individer så kan ju avpixlats egen metod appliceras bäst på dem själva. För en redaktör som utan att blinka kan skriva det här; ”reta upp den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Erik Almqvist till den grad att det helt rann över för honom.”  försvarar all misshandel, hot, trakasserier med att det är helt normalt att tappa huvudet och gå in i ”caveman-mode”.. Så avpxlats filosofi är inte att bredda förståelsen utan att försvara inhemsk våld, dålig stil, moral och förbanna det som kommer från fel håll. Till sakens natur hör då att försvara Sverige mot en kultur som rymmer så mycket förakt för andra med vår egen? De självutnämnda försvararna ärju inte mycket bättre än de som de säger hota hela vår existens. Detta hot ska tom yngla av sig i större grad än våra egna förmågor (oförmågor) ska det ju förstås som då. Om bilden ska kunna vara giltig. Föröka sig det kan vi väl eller är också det ett problem? Har inaveln gått så långt att själva kännedomen om den egna förmågan har nått så låga nivåer att man inte kan skilja rätt från fel?

http://avpixlat.info/2012/11/23/soran-ismail-pratar-om-kiss-och-bajskorvar-i-dn/

Vad titeln ”riksdagsmannen” gör för intryck på läsaren är ju skrivet i stjärnorna. Tom ett avlägset ljus kan kallas ett sken även om det är skenbart. Av ”riksdagsmannens” beteende och vilka uttryck han använder så passar ”blatte”, ”babbe”, ”din lilla hora” in i titeln som hand i handske, speciellt som det mellan tummen och pekfingret inte finns någon plats för något. Att avpixlat säger mer om sig själva än en bild är ju ett konststycke i sig. Bilden blir som avsett mycket smal och betecknar ett tunnelseende utan ljus i fjärran. Avpixla kan ju framstå som att man bryr sig bara om att pixla av tills en enda ”bit” av ”bilden” kvarstår. I detta fall ett helgon Almqvist, vars utbrott inte är mindre onaturligt än Etnas. Givetvis framprovocerat enligt den gryende konstens alla regler att hoten mot rasism är ett otäckt mönster i samhällsbilden. Att pixla av verkligheten till passande lättsmälta bitar kan betraktas som förödande på sinnet. I avsaknad av ett sådant framstår ju bristerna som överkomliga. Det är väl det som är tryggt för de som inte anar någonting.

Annonser

Written by CastoroPollux

9 december, 2012 den 23:54

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ett mer välförtjänt uppdrag kan man inte föreställa sig. Jag såg t o m en krönikör som ville göra Soran till minister!

  Soran är en riktig hjälte – liksom den modiga tjejen som vågade stå emot de tre rasisterna på Kungsgatan och blev kallad hora..

  Jeanna Gabrielsson

  10 december, 2012 at 01:05

  • Vore roligt att få en minister med humor och hälsosam distans till verkligheten. 🙂 Det har dock den rälsbundna politiken inte råd med. Hur skulle det se ut om den utstakade vägens vinstdrivna lok medmäsnkligheten i släptåg havererade med en skräll…

   Tjejen är en hjälte och något förvånad över hur ”verklighetens folk” visar mörkret sådan hänförelse och gramstår som det mest overkliga och främmande vi har.. Bensin är ju mer lättantändligt och då ska vi lära oss att de är det nya miljövänliga bränslet. Självförbrännandet är då ett gnistrande inslag. Tomtebloss!!

   För henne blev det försmak på vad ett nytt etablissemang kan och vill stå för. En väl ingrodd grottmentalitet. Ungefär som köttet på grillen brukar se ut när kultureliten ska smörja sitt krås. Klubbor till att stärka övertygelsen hittar de överallt.

   castoropollux

   11 december, 2012 at 18:14


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: