castoropollux

Not just another WordPress site

Socialistisk?

leave a comment »

.

Socialistisk?

Det kan väl vem som helst göra. Moderaterna kallade sig ”Nya arbetarpartiet” och med att ta arbetarnas egna skatter och ge dem lillfingret, trodde mottagarna att de skulle få hela handen. Handen använde förresten Moderaterna för att ta resten av Moder Sveas rikedom och stoppa i egna o anhängarnas ficka. De använde inte bara handen de tog skopor och lastbilar till hjälp, medan andra försökte glädjas åt lite. Även Hitler har kallat sig socialist. Så klubben av försåtliga löften och vidlyftiga blå dunster är både stor och imposant. Inget av politiken lär väl ha haft särskilt avgörande riktning på de angivna eller utlovade riktningarna. Även sossar har uppträtt i de underligaste former vara den liberala kostymen har utgjort de mest förödande resultaten. Att sedan liberalerna själva överträffat både dikten och verkligheten kan läggas till historiens analer. Där samlas så mycket. Om Saddam själv kallade sig Marxist kan jag inte bekräfta, men om han gjorde var det bäst att acceptera ”sanningen”. I denna mån skiljde han sig inte från Hitlers diktatur. Att skrämma och tvinga folk, den metoden har efterkommande inte bara socialistiska regimer ofta använt sig av till att tvinga och i bästa fall spärrat in sina kritiker.

En del vill tro att Saddam var Marxist? Det känns inte berättigat med ett så litet frågetecken inför ett sådant påstående. Ändå påstås det och själv blir man betraktad som idiot.

http://debatt.svt.se/2012/12/21/richard-jomshof-sd-manniskor-ska-kunna-saga-sin-asikt-utan-repressalier/#comment-746110315

En enkel slagning på wikin ger mer välgrundade besked om vem som är och varit Marxist i Irak. Såväl som att Saddam bekämpat dessa på alla sätt! Att vara Marxist och ta hjälp av CIA är kankse vanligare än vad man tror. Våra sossar är iom IB-affären en våra mest syltanstrukna politiska instanser. Särskilt med lagar som förbjöd åsiktsregistering och om inte ens regeringen kunde sköta sina kort bättre hur var det då på annat håll?

http://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Communist_Party

Så vem vill få oss att tro att Saddam i eftermälet skulle ha varit Marxist? Är det för att slippa stå till svars för mångårigt samarbete och lönsamt samarbete? För att man hjälpte honom till makten såväl som hans farbror. Farbrodern som fick ruttna i husarrest för sina avsikter att gå i koalition med Syrien. Att Saddams politik gynnade utländska intressen står ju klart. De anföll ju inte förrän långt senare…. Först hade han ju satt sig i skuld med att låna till krig och det blir som vi alla vet dyrt. Vilka krig bedriver man på Västs villkor. Ja iaf ett är säkert att olja och andra rikedomar i ett land ska iaf inte komma folken till del. Det kan vi se över hela världen varav de senaste skräckexempel på grav fattigdom bland folk trots oljerikedomar finns i Afrika. Så Saddam var Marxist? Ja du vilka sagor det florerar….. Vad tjänar då villospåren till? Ja de nyttiga idioterna ger iaf Langleys och andras kafferep en humoristisk ton. De kan fö fortsätta sitt makabra spel och avsätta, mörda folkvalda ledare som man alltid gjort… Terrorn har ju inget pris. Inte för den politik man vill bedriva i alla fall.

.

Written by CastoroPollux

24 december, 2012 den 17:07

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: