castoropollux

Not just another WordPress site

Västvärldens Svek och Bristande moral.

leave a comment »

.

Västvärldens Svek och bristande moral.

Nä, Kamprad var inte ensam om att utnyttja människor under vad Öst kallade kommunism. Gratis eller underbetald arbetskraft, det är som under krigsåren…. Även läkemedelsbolagen i väst höll sig med alldeles egna skaror av ”försökskaniner”. Människosynen hos företagsamheten är sig lik trots de öppna motsättningarna och den kalla muren. Moralen o väst kan knappast överträffa den i Öst. Testade kemikalier och gjorde experiment på människor gjorde man i koncentrationslägren också… Så den sk kommunistiska makten skulle framstå som särdeles otäck? Ja de som utnyttjade läget blir ju inte särskilt mycket bättre just för att de bara tjänade på det. Frågan blir väl mest vad som skiljer dem åt…. Makthavarna och de som gör vad som helst för att tjäna pengar…

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5393943

Hur bedrevs forskning och tester på människor i väst? Ja det är en otäck läsning det med och ett otroligt förakt för individer. Ett förakt man alltid i historien påstått tog slut med ww2…. 50 läkemedelsföretag i väst gjorde 165 olika tester på ett otal människor. Medan den östliga valutan var spärrad i väst så gjordes dessa affärer upp mot betalning i västvaluta… Handelshinder, valuta och banklagar underställda västlig demokrati försatte alltså andra länder i omöjliga sitsar. Det får då demokratin att minska i sin självutnämnda storhet.

http://wp.me/p1zCpc-7h07

Så vilka drivkrafters strävan om total kontroll handlar detta om? Man jagade oliktänkande och kritiker på bägge sidor med otäcka metoder och omänskliga konsekvenser. Att det kalla kriget drevs på av överhettade hjärnor är ett faktum. Att muren var hög, massiv och kall hindrade tydligen inte affärerna, men människorna. Krigsindustrin som inte skäms för något visade sig från sin bästa sida när man från Sverige sålde ammunition till DDR. Bofors stod för den bravaden. Exemplen är säkert otaliga. De behövde ju leva de stackarna, mycket mer än de inspärrade i DDR… Så mycket bättre var vi alltså inte och med EU så har vi fått andra murar. De sitter inte vid gränserna utan går rakt igenom samhällena och städerna. Kompletterade med avgrunder som vallgravar. Mitt hem är min borg återföds med alla attribut av över och undermänniskans villkor.

EU som demokratiprojekt har spårat ut om ens rälsen någonsin drogs i den riktningen… EU gränslösa regler är till för att näringslivet ska slippa skämmas för sina smutsiga affärer, sin girighet och sitt förakt för mänskligheten. Att de sedan vill bli betraktade som gudar och filantroper visar bara på självbedrägeriets starka kraft.

Diamonds are a girls best friend

.

Annonser

Written by CastoroPollux

30 december, 2012 den 08:21

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: