castoropollux

Not just another WordPress site

Att sparka folk med tjocka tofflor.

leave a comment »

.

Att sparka folk med tjocka tofflor.

Svensk kultur representerad av sd-anhängare har många ingredienser. Ska det bli någon soppa så krävs väl det. i Stockholmsnattens skarpa skuggor och fulla belysning figurerar karaktärer som odlat, glömskan, fyllan och lögnen som sina husgudar. I vilka lådor den dåliga smaken förvaras kanske de själva vet, men fram kommer den när det behövs…. ”Åh en sån natt” Spagettivästern bjuder nog på fler överraskningar och mer lättsmält innehåll. Att egenproduktionen anpassats för att återges i ett för tittaren litet format är en medveten anpassning. Att sanningen och korrektheten har så många tumavtryck att det är omöjligt att se vad som verkligen hänt, är givetvis inget problem för en kultur som odlar samma sorts inskränkthet och hat som de man kritiserar.

Ljuga och förneka är ingen Svensk egenskap utan ett främmande sätt att resonera. Att tro att alla andra är apor o horor enär de inte delar de egna åsikterna eller påminner om favoriserade hatobjekt är att känna sin plats i universum som en liten obetydlig prick. Stora komplex baxas fram av små människor. Givetvis ett irritationsmoment var gång någon pekar och undrar.  Så var gror intoleransen bäst? Givetvis i en jord som slutat ge riklig näring och framförallt aldrig erbjudit förlåtelse eller acceptans. Nu är ju det en Svensk egenskap likaväl som det är en Norsk, Dansk och Finsk. Vi vill ha den inlemmad i kulturen för att inte bli främmande själva. Varför känns den kulturen som våldtäkt då? Sverigedemokrati borde ju vara färgad av hemlandets värderingar och är landet demokratiskt så borde man inte förvanska det mer.

Silkesvantar i SD?  De är givetvis av bomull. Don efter person. Alla människor med fantasi kan se en komplett kollektion av vindtålig kappa för ny- och  yr-vakna, en nattmössa att tala och bli fotad i, stora tofflor för mjuka inhemska sparkar. För att bedriva en orgie i moraliskt förfall över alla samhällets viktiga och livsuppehållande värden behövs en vidlyftig bädd. Hit bjuds i allians alla företräden till avklädd, intim och spänningsfylld samvaro. Lika barn leka bäst. Om man nu ändå vill fucka upp hela tillvaron varför inte löpa i par med en trogen svart gammal häst. Gamle Svarten, det bästa folkföraktet vi haft sedan lång tid i Sverige.. Matad av oinskränkt makt, intolerans och genmanipulerad havre, har resultatet blivit en vinnande häst med bara ett mål i sikte. Att kämpa för segern, trampa ner andra och löpa hela linan ut.

Nolltolerans är ett svårförståeligt begrepp. Det är väl därför det bara kommer till användning mot kritiska röster. Självkritik kan ju inte införas bara sådär.. där det behövs. Sparka kan man bara göra utåt och med full kraft av förakt, våld och hat. Som ett talande exempel på att Svensk kultur kan se ut som en lallande fink och lukta så också….

Allas lika värde är ett med tidens tand urvattnat begrepp. Här spottar man billigt munvatten till vänster och slickar sig behagligt om mun åt höger. Lismandet har fått en mening. Av historien lär  vi att de främsta alltid varit fullast. Inte av övertygelse utan av  alkohol. Att bedra sig själv och sin tid kräver bedövning. Ständig sådan.

Varför kan inte lycka och samhörighet bo i en person? Vem är för skillnader om inte din fiende?

.

Annonser

Written by CastoroPollux

31 december, 2012 den 15:14

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: