castoropollux

Not just another WordPress site

Spärra in Björklund!

with 2 comments

.

Spärra in Björklund!

Krigshetsaren Björklund kunde få Sture Bergwalls plats på Säter. Med så många inbillade fiender runt denna värld, utgör Björklund ett större hot mot freden och alla andra, att kåren på Säter borde undersöka förståndet på denne istället. Givetvis efter att de ansvariga bytts ut till några som har grundläggande kompetens i vad som är friskt och vad som är sjukt. Kanske ett åtal mot kvacksalveri borde kunna komma till stånd. Vanvård, övermedicinering och framkallade chocktillstånd av destruktivitet är allvarliga saker. Här kunde den som verkligen är paranoid, måla fan på alla väggar utan att någon behöver bekymra sig särskilt mycket. Motiven kan gärna få bytas ut när de börjar bli uttjatade eller nötta till intighet. Det är ytterligt betänkligt att folk i en regering som är beredda att kasta ut miljarder på vapen när vi inte har ett enda reellt hot. Ja räknar vi Hårsfjärden så var ju det inte ryssarna utan NATO som försökte skrämma oss. Den sången har folk hört förut och befunnit falsk. Vem vill f.ö. vara med i en klubb som startar krig på falska grunder, förfalskade bevis varenda år?

Konsten att se rött för jämnan är det verkligen ett friskhetstecken?

Vore det inte förnämligt för svensk psykvård att verkligen arbeta med riktiga sjukdomar istället för inbillade?

.

Written by CastoroPollux

10 februari, 2013 den 22:30

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Underbart! 🙂

  Ingenting är så befriande som ett skratt åt en makthavare som skrämmer och kan vålla skada. In med dem på rätt ställe – Säter kan tydligen konsten att manipulera människor så varför inte ta sig an Björklund som en ren utmaning?

  Hörde också om att Sture Bergwall fått nej till sin begäran att byta psykiatriskt behandlingshem. Säter vill ha honom kvar – varför förstår man med tanke på vad de ställt till med.

  Men vilka chanser har bergwall att slippa sitta just där, tror du? Hans advokat kämpar ju för att få ut honom helt och hållet men han själv har väl själv uttryckt en önskan om att få byta anstalt för att överhuvudtaget få komma ut.

  Gilla

  Anonym

  20 februari, 2013 at 14:00

  • Sjukt eller friskt det är inte lätt i detta samhälle! Speciellt om de hållit på hela livet, som en ful ovana. Att se rött för jämnan verkar vara den egenskap många föredrar inom det militära. Kartan har alltid föredragits framför verkligheten. Gamla getter är väl likt hundar inte särskilt benägna att sitta. Sådant kan de sätert ordna där. De vet hur man gör ett oskäligt djur av en människa. Hur kan det kännas att tvingas inse att politik verkligen främjat seriella krigsförbrytelser, folkmord. Fosforbombningar får ju krig att framstå i ett särskilt ljus.

   Undrar om vi öht kan hindra planerna på ett NATO-medlemsskap?

   Med tanke på hur Sture Bergwall behandlas verkar de ju önska att han åtmonstone tappar fattningen. LGWP sa väl något klarsynt i tv. Sture var ju friskförklarad redan innan han började erkänna alla dessa mord. Så egentligen har de väl inte så särskilt många skäl kvar än möjligen en sjuk läkares krumma inställning till en gravt misshandlad patient. Tomas Martinsson arbetar ju på det enligt ekot, men detaljerna minns jag inte. Minnet sviker.

   Två förkylningar på två veckor… Nu får våren gärna komma…

   Gilla

   castoropollux

   25 februari, 2013 at 01:23


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: