castoropollux

Not just another WordPress site

Polisen är väl lomhörd… Beatrice

with 2 comments

.

Polisen är väl lomhörd… Beatrice

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/beatrice-ask-brevet-griper-tag_7994742.svd

Kan politikerna besluta och sedan polismyndigheten utverka kontroller på det sätt de gjort och sedan bevisa hur svårt man har att följa order och utmärka sig som rasister då har myndigheten visat sin inkompetens. Jonas Hassen Khemeri lyckas ju väl beskriva vad det faktiskt handlar om. De har inga nya arbetssätt, de tolkar sina arbetsorder som de alltid gjort och ingen reagerar inom systemet. Där arbetar en stor del rasister och folk med fördomar.

Sedan kan vi ju alla konstatera att en skitpolitik också förbrukar politiker mycket fortare än annars. Ju större korruption och maktmissbruk, ju mer förfelad politik dess värre blir uppvaknandet. Andra har väl känt att de kommit till en annan planet när de blivit inblandade i riksdegens sura kultur. För nog glömmer de fort var de kommer ifrån!

Svårtider innebar förr att kjolarna blev kortare. Det sägs att det var så. Dyrtider, utgifter för politiska ställningstagare, synes annonseras med vidlyftiga löner och förmåner. Samma verkan har alldeles för höga löner och förmåner på vd-nivå det lockar bara dit flugor…

.

Annonser

Written by CastoroPollux

16 mars, 2013 den 17:05

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hej,

  ska vi vara riktigt ärliga så är det nog bara rasister som med gott samvete kan utföra denna ”mission impossible”, i synnerhet när människojakten i skuggan av Schengen till på köpet ska intensifieras.

  Själv har jag en känsla av att vissa SD och ännu värre agerar angivare och tipsare. Gränspolisen i Malmö sade i ett reportage i P1:s Kaliber att man gick mycket på tips ”från allmänheten”.

  Jeanna Gabrielsson

  17 mars, 2013 at 14:44

  • Jo det är korrekt, de hör bara det de vill höra. Detta har deras fotavtryck över hela tårtan. De känns igen i tunnelbanan, i förorterna, på miggan och i spalterna. Angiveriet är kusligt. Det har blivit en ful REVA i den kungliga uniformen. Reinfeldt låtsas enligt radions sena utsändning inget vilja se.. Imperfekt är väl hela bubblans struktur. Nonchalanta och förfuskade utredningar.

   castoropollux

   18 mars, 2013 at 00:49


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: