castoropollux

Not just another WordPress site

Shaken not Stirred

leave a comment »

.

Shaken not Stirred

Det spelar ingen roll att det är en av Bonds mer kända uttryck. Varken bilden eller motivet kan inte bli större än när saker sätts i sina rätta sammanhang.

Har inte alla undrat över provrörsbarnens förstadie där de simmade i en provrörstub. Ett labrör som länge varit deras tillfälliga hem och vistelseort. Nerfrusen men levande, stelnad till framtiden och en ny verklighet. Tänk en dag om helgen varit riktigt rolig och slutade sent. Då kommer man till jobbet som en skakig existens och fan vet hur det kan gå om man har ett betydelsefullt jobb där minsta miss kan ge ödesdigra följder. Så vad händer då när en tång sträcks ner i det kalla klara djupet och fiskar upp en förutbestämd existens, men där dagen som var igår gör hanteringen minst sagt till ett vågspel! Man kan ju vara tacksam om det blir bara ”Shaken not Stirred” å andra sidan kan det knappast bli bra om det blir tvärtom. Konsekvenserna kan bli livslånga och sätta sina spår, en miljöskada har uppstått och resultatet kanske ser ut så här.

Dina kommentarer framstår i mina ögon som eroderade Proterozoikum dolda under en form av syntetiska polypeptidkedjor ,

där man då och då kan finna ett slutstadie vars prekambrium delas i olika vendium; före och efter Neoproterozoikum .

Ett varsamt handlag är av vikt, speciellt i änden av en lång tång. Hettan vid en närkontakt av tredje graden finner ingen motsvarighet i denna vita laboratorieverklighet. Här är värmen och den naturliga hettan i värsta fall ersatt av en mikrovågsugn. Kanske lunchrummets. Arv och miljö är något vi påverkas av och det ska vi vara rädda om, inte för….

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: