castoropollux

Not just another WordPress site

Seven Myth’s of Bradley Manning

leave a comment »

.

Seven Myth’s of Bradley Manning

 

http://www.thenation.com/blog/174622/seven-myths-about-bradley-manning?rel=emailNation

Det är något av en lektion i förakt och hat förutom ignoransen att läsa om hur mycket förtret Bradley Manning skapat och det förakt hans person anses förtjäna som avslöjat USA’s militär metoder. Folkmord och krigsbrott kan inte kallas militära hemligheter såvitt man inte vill dölja sina förehavanden och sin sanna natur. Ända sedan Vietnam och Napalmens offer så står det klart för hela världen vad denna krigsapparat ägnar sig åt och måste dölja. Vilket land skapar f.ö. lagar som innebär att ingen amerikansk medborgare kan anklagas för krigsförbrytelser? om inte för att fortsätta…

Någon skrev om detta hänsynslösa övergrepp. Läs själv http://sv.wikipedia.org/wiki/Phan_Th%E1%BB%8B_Kim_Ph%C3%BAc    Det var dessa bilder som fick skammen att sammanfalla med krigets rätta ansikte. Världsopinionen såg, förstod och fördömde. Så gjorde också större delen av Amerikas befolkning. Sedan dess har militären maskineri på larvfötter insett att de måste bädda in journalistik för att inte avslöjas som den mordmaskin det är.

Läs själv om det Militärindustriella komplexet. En president varnade i sitt tal för dessa krafter, lurande bakom ridåerna men full förvissade om att fortsätta sin ban att vinna makt, kontroll och vinster för egen del. Det är ju de som behöver terrorn f.ö. Hur skulle de annars kunna få motivation och ursäkter för att få som de vill. Att rättfärdiga sin existens på det viset är det värsta sättet och det fulaste.. Därav följer ju varför målen så ofta är civila och inte militära… Det ska du tänka varenda gång du läser om ett attentat mot civila. Vem vinner på det eller ”Cui Bono”. http://en.wikipedia.org/wiki/Cui_bono  Redan de gamla Romarna förstod krigslist och fult spel…. De kallade ju alla sina fiender Barbarer… Fundera på det.

.

Vad hade det Kostat?

.

Annonser

Written by CastoroPollux

6 juni, 2013 den 14:23

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: