castoropollux

Not just another WordPress site

Gå och göm dig Åke tråk

leave a comment »

.

Gå och göm dig Åke tråk

Partipolitisk agitation varierar. Ibland är den bra och under vissa omständigheter inte bara usel utan fullständigt vansinnig. Att Almedalsveclans Jippo också bjuder på makaber uppvisning i form av SD-förespråkare som uppenbarligen inte kan  höra sig själva tala är en dyster insikt om att politiken kommer aldrig ha en chans att utvecklas under denna andliga Bhurka som SD’s verklighetsfrämmande politik utgör och ständigt bevisar..

http://youtu.be/KZCNuHJm25Y

Missundsamhet kan ju inte vara smittsamt utan att avundsjukan redan gjort åhörarna tunnelseende. Att flyktingar ska få vård om de behöver och tydligen mest akutvård, talar inte Åke tråk om för sina redan besvikna trupper. Så viktigt är röstetalens tillväxt att argumenten tagit slut, nu tar lögnerna och missinformationen vid.

Angiveriet kommer ju inte minska. Precis som nyfiken inte gjort det inom vården. De fortsätter bläddra i journaler av nyfikenhet och skvaller. Vården har ingen särskilt seriös anställningspolitik, tydligen ingen uppsträckande policy för nyfikna heller och upptäckten verkar minimal, det kan vi vara vissa om. Inte ens deras datasystem larmar om otillbörlig intrång utan de hittas om en it-tekniker har tid att bläddra i ändlösa loggar.. Så mycket för den sekretessen..

Så den papperslöse risker ändå hamna i klistret för någon samvetsgrann rasist. I tjänst för samhällets bästa..

Sedan anför samme tråkige politikerexistens inför en aningslös hejarklack, att han ska ge fler jobb i vården för kvinnor med att ge dem möjlighet att gå upp i heltid. Men illa Åke inte ger väl det fler jobb, åt fler personer/kvinnor i vården. Det ger dem som har jobb i vården på deltid mer arbetstimmar vilket de kanske är nöjda med och att de blir utan om de inte går upp i heltid…

Annonser

Written by CastoroPollux

3 juli, 2013 den 12:30

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: