castoropollux

Not just another WordPress site

Lundsbergs Andan fortsätter spöka..

leave a comment »

.

Lundsbergs-Andan fortsätter spöka..

Nu överklagas beslutet om  stängning och inhibition begärs! På grund av de drabbade eleverna, inte offren för mobbingen(?), utan de elever som tvingas annars byta skolort och utbildningssäte. Jag finner det synnerligen betänkligt att inte vilja komma så långt bort som möjligt från en skola som inte kan garantera elevernas säkerhet och som har seniorer som inte förstått värdet av respekt. Det visar väl på något om bristerna i verksamhetens grundvalar. Rättare sagt de grundvalar som borde finnas existerar knappt för en senior som kan strunta i dessa regler om de fanns markerade kan ju knappast ha stått högt på agendan för den dagliga ruljangsen och de livsavgörande frågeställningarna man bör ha med i bagaget i livet och särskilt på en institution vars golv man trampat under flera terminer. Sedan kan man ju undra över skolledningens vilja att lyssna på de högröstade och inte ta sitt ansvar för de drabbade.. Eller är pengar ändå till sist och främst först ändå allt.. Ja då förstås mellanrummet som mänsklighetens grundläggande behov inte passar in i..

Om en organisation som denna begär att bli struken medhårs i detta läge kanske fler ideal borde få stryka på foten….  Ett bondeoffer som en rektor kan ju snart ersättas av en ny. Högerspöket måste ju ändå få sin näring. De tykna kritikerna från höger som menar att det är journalistisk extremvänster som ligger bakom båda händelserna och beskrivningarna kan ju inte hedra sig med en korrekt verklighetsuppfattning ens inför faktum. Vem trodde öht det eller att det ens behövdes en..? Att leva på falska ideal kräver ju offer från omgivningen och så har världen sett ut sedan urminnes tider. Glöm inte att historien är fylld av förskräckande exempel på vad som kan offras med lite beskyllningar, falska uppgifter och tillrättalagda sanningar. Man matar djuren med alla möjliga argument om hur kritiken saknar grund och bara stammar ur något diffust vänsterorienterat. Det är så man talar till hundar, de behöver inte förstå ens att fakta är förljugna och anpassade för sväljas hela och utan att undra ens… Högerspöket väntar på din bekräftelse, det är bara att vifta på svansen, så får du fler godbitar. Vi som sett rondellhunden snurra upp förståndet på säregna existenser utan protester, kan ju vara klara över att det kan bara lyckas med byrackor.. Masspsykosen tas med lite lättsmält ”fördumsfullt” resonemang.

Om exemplen ovan synes få så bekräftar  http://debatt.svt.se/2013/08/29/klasshat-och-avundsjuka-stangde-lundsberg/ alla ens förutsättningar för att förstå hur mycket som fattas ett spöklikt skeende och en skapelse som lämnar sådana avtryck i världen och i medvetandet. Dessutom haglar ju invektiven om hur allt detta av välförtjänt kritik skulle kunna avfärdas som vänster och extremism gärna kopplade till varandra med fantasirika knutar.. Att föra sin talan inför djur med djurs vokabulär avslöjar ju både avsändaren och måltavlans brist på förstånd men kompenserat med fördomar…

.

Annonser

Written by CastoroPollux

31 augusti, 2013 den 13:46

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: