castoropollux

Not just another WordPress site

Gunilla ville sluta..

leave a comment »

.

Gunilla ville sluta..

Det är väl ganska symptomatiskt att hon fick dra med sig revisionsverksamheten som synade Sidas affärer. Att de under den nya regimen skulle bli än mer korrupta och underliga kan väl ingen förundras över efter den korta historieskrivning som undsluppit en verksamhet som helst vänder blad så fort att ingen hinner läsa.. Hennes efterträdare menar på fullt allvar att nu ska man bli bättre på att göra rätt! Det är något obehagligt över förklaringarna och riktningen. Nu i efterhand visar sig ha bidragspengar visat sig utgöra basen för hennes lön. Vad fattas egentligen för en skandal i allians med dåligt omdöme och egenmäktighet? Nakenbrottning?

Det är väl som med krigsförbrytelserna, man hotar, beslagtar allt som kan kompromettera och avslöja storhetens verkliga väsen… Vi syltar in oss med krigsfabriker i Saudi och krigsövningar med både NATO och Israel. Vi har ju kunnat läsa om whisselblower’s som försökt avslöja SIDA och dess inblandning.. På det viset kan man fucka upp vad som helst och ändå mena att det går rätt till. Man har sjösatt ett skepp som inte kan sjunka och som svävar vidare på vågor som inte finns..

Så vem har Gunilla hjälpt mest? Swedfund heter det eller är det Swedfun?    Men snälla Biståndsministern

.

Är det någon som inte ser dubbelt, en fullständig kollaps av något rigitt torna upp sig och försvinna i ett moln av damm..? Att sedan förklaringarna är uppåt de högsta stålväggar världen fått skåda gör inte masspsykosen mindre. Var det inte Hitler som började med att bomba riksdagshuset och skylla på andra! Bara hans efterföljare och trogna skulle vilja upprepa konsterna och tricken till publikens förförelse.. Att rättfärdiga sin makt om än med övergrepp är A och O. O kan ju stå för att inte glömma att le…..

.

Annonser

Written by CastoroPollux

24 september, 2013 den 16:10

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: