castoropollux

Not just another WordPress site

Avpixlat – Din avskalade rödbeta i verkligheten?

leave a comment »

.

Avpixlat – Din avskalade rödbeta i verkligheten?

Varför vara omständlig? Gå som gröten kring en het katt? Den tillrättalagda sanningen finns ju. Pang på bara. Du har ju svaret redan det är bara frågorna som behöver fyllas i..! Det nyktra i tillvaron måste ju inte vara du, det är ju så mycket fel på alla andra ändå! Kommunismens värsta propaganda har sin motsvarighet i stjärnan som går upp i väst… Vad gör väl det att den ändå i praktiken dalar och du med den. Drar med sig både dig och moralen till helt ofattbara nivåer?Kunde du föreställa dig det?

Vad uppfyller väl dina fördomars alla drömmar om inte apixlat. En garant för att du aldrig kan ha fel eller behöva ändra dina inkrökta åsikter. Ett eljusspår i verkligheten, med artificiell belysning i ditt livs djungel, så att du inte riskerar hamna i tvivlets utmarker  om att dina åsikter är förlegade och med rätta borde vara utdöda. Där du kan motionera och rasta alla dina fördomar, så att de för dagen verkar fräscha och nybadade. Dofta nymoralistisk tvål, tillrättalagd schampo och modern pomada med anor. Nostalgi kan ju vara trettital, det gör ju inget, bara något driver en, oavsett vart. Bli inte fundersam eller tvivla allt kommer att gå som du vill…. Eller är det bara så att du räknar med att tänka efter. Då ska du inte läsa vad just den gruppen skrivit i sin tidskapsel. Förresten har väl historien inte haft någon som du, så unik, att den eller de skulle kunna lära dig något!

Nyhetens behag kan klä dem i kejserliga nya dresser och kanske med någon silikonartad fyllnad dra till sig den uppmärksamhet just du och saken tränger. Det som skulle vara fakta har ju liksom inte den dignitet av sig som det borde kräva utan det som levereras anpassas ju för mottagarens sinne så att det hamnar rätt. Propagandans mönster är tillfyllest.  Dina drömmars mål om slutgiltiga lösningar och likgiltiga svar uppfylls på sida efter sida och ger i alla fall dig alltid chansen att leva vidare och det är väl något att vara stolt över. Ingen behöver vara rädd för att gå vilse i verklighetens snårskog. Alla som inte är som du är troll eller ännu värre. Det kan ju inte bli enklare.

Den yttersta tiden ska vara fylld av tidens tecken, klockorna ticka allt högre och profeterna blir alltmer säkra på sin sak att svaret på alla problem är just deras modell.. Det är någon annans fel och det har du ju vetat hela livet men aldrig sagt till dina föräldrar och det är väl lättare att anklaga några styvföräldrar för den saken. Att de inte liknar dig alls underlättare ju beskrivningen av det främlingskap du ställts in i och vill utifrån.

Den genetiska banken där avhunden och misshunden odlats fram. Varför nöja sig med att tilltala det lägsta hos mänskligheten när man kan använda det närmast djuriska i dem som måltavla? Det blir passande nog inte en fråga om hur resurserna, tryggheten och jobben försvunnit utan blott hur lite och hur få det finns att välja på bara för dig och du vill ju inte ha det sämre. Du vill inte vara flykting eller behövande, så sparka undan dem bara. De hotar ju din existens. De tär på den kaka andra bakat ihop för att inte ge verkligheten ny näring utan minska den till intet. Ingen annan än du behöver hjälp och det är ju sant för dig i alla fall. Den vikande moralen och sviktande grundvalarna blir en språngbräda för en störtdykning ner i helvetet…

Är avpixlat en filial till sd? Kan ju vara skönt att vara viss om att det inte är tvärtom… Skådespelet ”My Fair Lady”  har fått sin skrala skuldbelastande, utpekande och syndabockstänkande otäcka verklighet i ”My Unfair Baby”. Som stödparti till alliansen har ju sd varit nästintill exemplariska och får de hållas kommer ju du att få ett jobbskatteavdrag till. Det kan ju vara skönt när arbetsrätten, trygghetssystemet och allt annat hyvlas ner till intet och dina jobb konkurreras ut av låglöneimport… Då är sd och alliansen det enda plåster du behöver.. Utan fast anställning kommer inte kunna få lån i framtiden. Fast det är klart jobbskatteavdraget kan ju räcka länge och till mycket eftersom allt inklusive ditt liv kommer bli betydligt billigare.

Annonser

Written by CastoroPollux

27 september, 2013 den 16:06

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: