castoropollux

Not just another WordPress site

Kan man önska sig dimman vid Poltava?

leave a comment »

.

Kan man önska sig dimman vid Poltava?

SSAB och olyckan med två anställda som drunknar i tjära har många fler aspekter än vad man kan tro. SSAB är  också ansvariga för att kalkolyckan för flera år sedan inte heller har fått åtgärder som hindrar dess upprepning. Vi lär oss också i detta sammanhang att Arbetsmiljöverkets resurser har skurits ner med 115 miljoner dessutom har personal fått gå… Arbetslinjens allt fler halmstrå åt positionen  som anställd urholkas alltmer, arbetarskyddet är snart borta, utraderat och utarmat av det nya arbetarpartiet. I sadeln på sin stridshäst sitter en regeringsrepresentant och ”landsfader” som krona på sitt verk. Landsflyktig är mer vad som kan skymtas som en eldskrift på ryggen. Övergrepp på en sovande befolkning är inte mycket att skryta med och en smitta överförde fadern också. En resistent privat bakterie som äter sig in i allt…  http://wp.me/p1zCpc-7iRP

Tjäran och fjädrarna borde vi samla in och låta Åke få bada med i fjäderblandningen. Denne har ju önskat mer privatisering och det elände som den är en förutsättning för. Hur skulle privatiseringen se ut som ett alternativ om inte resurserna drivits i botten. Svensk kultur och arbetsrätt har inte råd med hycklare som Åkesson. Att alla skattekronor skulle gått till flyktingarna är ju ett ständigt upprepat mantra för de trogna till pöbelns mentalitet. Reinfeldt och Åkesson stödkäpp tog helt enkelt jobbskatteavdraget ur egen ficka. Att lönerna är sämre än vad flyktingar får beror ju mer på arbetsgivarnas oginhet mot sina anställda än någon annans okynne att få det drägligare än många. Visst ska det erkännas att facket levererat medlöpare till ett och annat och inte har S alltid varit så rakryggad som det borde utan mer följsamt legat i hälarna på SAF i kurvorna.. Ideologin, ja den har ju fått hålla sig fast bäst den kan..

Att arbetslinjen är det smalaste streck och snöre en förmåga kan tänka sig är inte så underligt. Till sin natur kan det ju mer motsvara plankan man för lät de brottsliga gå på långt ute på havet.. Meningen var ju att de inte skulle kunna komma tillbaka utan gå förlorade och den känslan sprider Alliansen samlade  djursällskap från sin Ark och vid rodret står Jimmy och talar om invandringen som det ständiga problemet… De som önskade myteri mot sjuklövern blir bara mer och mer akterseglade.. Jobbskatteavdraget som känns som en jolle i ett stormigt hav kommer inte hålla dessa flytande så länge de önskar eller drömmer om.

Så medan man undviker att dimman lättar står Åke o Co och pekar åt syndabockarna.. Upp flyga horden, tanken drillad står..

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: