castoropollux

Not just another WordPress site

Tårta på Tårta.

leave a comment »

.

Tårta på Tårta.

Det är tautologi. Egentligen är sd’s politiska gärning redan en tårta i ansiktet på demokratin och på mänskliga rättigheter. Särskilt som ingredienserna inte är så söta heller så kan man ju undra över jublet från fansen.. Ett parti och ett program som skär sig i gräddan, har gjort självskadan till en politisk sammanslutning. Vare sig Ekeroth’s videorealitylab är igång eller någon annans så ska betraktarna och efterföljarna tro att dess politiska företrädare är offer i en obskyr verklighet. Sjuklöverns förfärliga gestalt ska stå som spön i backen men de själva är praktiska skolexempel på hur det verklighetstroget inte ska gå till. De måste väl hålla sina fans för ytterligt dumma och hoppas att turen och fördomarna gör det egentliga jobbet.. Lyckan står väl åtminstone ibland den framfusige och lögnaktige bi, fast det brukar väl inte vara länge. Gräver också de en grop åt andra brukar de själva ramla i..

Vänstern påstås aptera bomber på deras bilar? Var har vi alltid hört det förut? Nu kastas politiskt återvunnen rutten paj i ansiktet på resten av befolkningen…

Det politiska spelets värsta företrädare är de som bygger upp falska bilder och filmer till sitt försvar.. Inget nytt under solen och ännu värre är det i skuggorna..

Det högerextremas värsta företeelser var och är ett berikat etablissemangs bästa ursäkt för att bli av med kritiken mot orättvisorna och/eller politiken.

.

Written by CastoroPollux

6 november, 2013 den 12:56

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: