castoropollux

Not just another WordPress site

Är SD framtidens parti?

leave a comment »

.

Är SD framtiden parti?

En tårta hotar inte demokratin. Det gör däremot sd-politik och hur den kommer se ut behöver ingen stjärnorna för att förutse. Dessutom röstar de förbehållslöst för bla alliansens privatiseringspolitik fastän de borde positionera sig i opposition? Det skulle aldrig tokvänstern göra eller ha gjort. Sett till historien är vänstern demokrater och solidariska, det har sd redan hunnit visa att de inte är eller kommer vara. EU’s murverk är en skam för miljarder i förakt för andra och det murbygget vill sd ansluta sig till. Det är bara att gratulera till ännu en historisk skamfläck som kommer breda ut sig. Reinfeldt o Co kan fortsätta skrota trygghetslagar och arbetsrätt, anställningskydd, a-kassa medan sd talar om flyktingar och invandring… Är det TUR för sd att ingen av fansen begriper vad de håller på med? I sammanhanget blir allt tal om sjuklövern en riktig ideologisk fadäs. SD är berett att skrota betydligt större värden för demokratin än någon annan.. Tautologien Åkesson tycker det är en skam att flyktingar ska få sjukvård(?) som om kostnaderna skulle hamna där och inte i vården,omsorgen eller skolan. Ändå är det vårt näringsliv som har huggsexa på ytterligt saltade notor för boende, utredningar och flyktingpolitik, såväl som de berikar sig på vård skola och omsorg i egen regi och skor sig dyrt på det välstånd som kunde räcka till många. Känner man inte igen lössen på gången än i denna dag då förtjänar folk en sådan som Åkesson. Han är tårtan i ansiktet på en hel befolkning, givetvis kunde han flankeras av de som hans politik förbehållslöst stöttar..  Historien upprepar sig och det är ju betydligt lättare med folkgrupper som inte förstår nutiden eller historien, demokrati eller mänskliga rättigheter, som inte anar vad för kamp som ligger bakom allas rättigheter och arbetsgivares skyldigheter sedan generationer.. Det är för våra krig och kolonialism människor flyr ifrån, vi sponsrar dem och förser globalisternas dödsmaskin med alla medel.. Givetvis är fler partier inblandade i det och deras verksamhet kastar skuggor runt deras förtroende när ljuset slås på.

Kan yttrandefrihet bli något man hotar andra med eller demokrati bli något blott för en själv och medmänsklighet och rättigheter bara ens egna då är SD något för en mörkare form av framtid.  Äta eller ätas är en låg logik jämfört med värdet och lyckan av att dela med sig. Att ett parti i avsaknad av all vettig logik skulle ha så många efterföljare kan ju bara handla om att de själva inte fått del av kakan och vems fel är det och hur lätt är det inte att slinta och inte tänka sig för innan man väljer? Den som stöder Alliansen kommer aldrig kunna hjälpa en i framtiden. För bär väl alla dess lagar och förordningar är borta som skyddar oss nu ifrån godtycket så finns det ingen grund för att invända. Det avsmalnande rättssystemet, den alltmer bantade polismyndigheten, de vinstrika privatiseringarna, utförsäljningen och huggsexan av statens kaka kommer inte göra tillvaron enklare för att skatten minskar. Inte ens där kan skaran förstå vad som pågår och inte heller vad som väntar… Bygg din politiska övertygelse på dina personliga besvikelser och jag ska säga dig vem du är.

Om Mona Sahlin inte förstår vad odemokratiska värden leder till är jag inte förvånad. Vill hon kämpa för allas rätt att ”säga” sin mening anar hon ingenting..

Written by CastoroPollux

7 november, 2013 den 12:06

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: