castoropollux

Not just another WordPress site

Elektricitetens djupaste beundrare håller seminarium..

leave a comment »

.

Elektricitetens djupaste och mest självlysande beundrare håller seminarium..

http://www.dagensmedicin.se/vetenskap/psykiatri/haller-konferens-om-elbehandling/

I dess begynnelse var det ingen hejd på tilltron till den nya tidens uppfinningar. Ström ansågs enligt slingriga försäljare kunna bota precis vad som helst… Idag är de inte så vidlyftiga. El-behandling förlåt el-chock sägs bota depression. Varningsignalerna som är urgamla om minnesförluster och andra svårare besvär viftas  av bättre troende bort även i modern tid.. Läs själva på sidan länken hänvisar. Säger de inte så om alla mediciner. ? De har nästan aldrig hört talas om några biverkningar..

”Enligt ett pressmeddelandet från Akademiska sjukhuset finns minnesförlust dokumenterad, men man framhåller att man inte har sett tecken på det i egna uppföljningar.” Vårdar man patientrespekt eller är det just egenvård.. Skulle man nu vara försiktig med amperen så verkar många andra inte alls vara det och de många klagomålen tyder på överförfriskat bruk av de starka medlen och strömmen..

I dess begynnelse var det ingen hejd på tilltron till den nya tidens uppfinningar. Ström ansågs enligt slingriga försäljare kunna bota precis vad som helst… Idag är de inte så vidlyftiga. El-behandling förlåt el-chock sägs bota depression. Varningsignalerna som är urgamla om minnesförluster och andra svårare besvär viftas  av bättre troende bort även i modern tid.. Läs själva på sidan länken hänvisar. Säger de inte så om alla mediciner. ? De har nästan aldrig hört talas om några biverkningar.. ”Enligt ett pressmeddelandet från Akademiska sjukhuset finns minnesförlust dokumenterad, men man framhåller att man inte har sett tecken på det i egna uppföljningar.” Vårdar man patientrespekt eller är det just egenvård.. Skulle man nu vara försiktig med amperen så verkar många andra inte alls vara det och de många klagomålen tyder på överförfriskat bruk av de starka medlen och strömmen.. Att ta sitt fulla ansvar är ju att vara frikostig med de antidepressiva medlen och si det har ju varit på tapeten som om fan själv målade dit det.. Dessa svarta rubriker, löpsedlar  skapade dock själva med ett långvarigt och kostbart missbruk som iofs var lönsamt för alla utom de drabbade….

Den gamla doktorn, inte Mabuse utan den andre, var bara ute efter att bli beundrad och göra sensation. Om resultatet och skapelsen inte var så bra för någon så spelade det mindre roll om ni kommer ihåg. Hade filmen varit längre hade det ju gjorts fler försök ungefär som i verkligheten. Det är något vi ska tänka på och minnas.

Annonser

Written by CastoroPollux

12 november, 2013 den 13:07

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: