castoropollux

Not just another WordPress site

Rör inte min Hora!

leave a comment »

.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kritiken-vaxer-mot-ror-inte-min-hora_8708008.svd

Mansgriseriets Svenska avdelning brukar tycka att deras svenska flickor ska kategoriseras i gruppen ”töm och glöm” vilket ju bekräftats från initierat håll, dvs en ingrodd personlighet som tagit inhemskheten till en högst personlig nivå. Eftersom en del fransmän inte är så blyga jämfört med svenska pojkar som ju bara skryter om sina lätta erövringar i täta ångande grupper. Fruntimmer i modern tid faller lätt för den svenska luggens charm fastän den tillhörande blicken sitter långt under ögonbrynen.. Den svenske representanten av skapelsen krona har en käft också och det ska väl komplettera de självklara brösttonernas alla ackord som djungeltrummor kan eka i grottor.. Den skrala svenska kvinnosynen kan tyvärr ofta sammanfattas i ”ligger jag inte så finns jag inte”… men då får man först barka av… Om rika framgångsrika franska äldre män så har vi fattiga riddares i hemsnickrad rustning av förnuft. Beväpnade med yttrandefrihet som en lans, mänskliga rättigheter som en sköld, demokrati som en hjälm…

Den klara sanningen kan ju mest vara att utan sexindustrin står sig korruptionen och det dåliga omdömet fullständigt naket.. Nog krävs det höga röster för att försvara tomheten..

En paroll som den Franska oförblommerade går ju knappast att ta på allvar och måste väl tillkommit för att skapa rubriker, men det gör annars de inhemska förmågorna som kompensation.. Dessutom finns det ändå, trots fräckheten i sentensen, den omisskänneliga nyansen, just sådana attityder. Problemet är ju inte så mycket de som säger dem som de som efterlever dem..

.

Annonser

Written by CastoroPollux

12 november, 2013 den 13:18

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: