castoropollux

Not just another WordPress site

Nolltolerans?

leave a comment »

.

Nolltolerans?

Nolltolerans skryter många med och senaste gaphalsen är SD. Varför kallas det nolltolerans? Beror det på den mentala intelligensnivån? Tittar vi på Lundsberg så betraktas nollning som något naturligt och som en konsekvens av att vara född med fördelar och förmåner jämfört med andra. Nollning av den Svenska befolkningen, som Kungahuset exekverade angående Silvias pappas politiska och ekonomiska engagemang arbetar andra på med hackor och spadar. Inget ska få fläcka de tjocka höga murarna kring överheten, inte ens verkligheten. Nolltoleransens andra grundläggande förhållande kan ju sägas vara språkets utarmning. Om människor inte ska betraktas som tänkande varelser med förståndet i behåll, kan ju vad som helst betraktas som gångbart. Nolltoleransen sätter inga gränser för dumheten. Ett sådant exempel är ju Jimmy Åkessons tal till NATIONEN när han framkastar argumentet ”det är en skam för Sverige att flyktingar/papperslösa ska få gratis sjukvård(akutsjukvård, var beslutet) . Den argumentationen går rakt in i avundsjuka hjärtan. Hur kommer det sig att Åkesson glömmer flyktingkommersen som är det som står för de största utgifterna, är väl ingen gåta direkt? Åkesson ger businessfolket arbetsro medan de godtrogna rasar mot de som redan flyr undan armod, hot och förakt. Att en gammal ny-demokrat som Bert Karlsson med flera som lever högt på att ta ruskigt bra betalt, får en ju att undra vad ”ny” och ”demokrati” gjorde för namnet? ”Sverige” och ”Demokraterna” gör ju inte förståelsen bättre heller enär få saker verkar gå i den riktning som gynnar just svenskar. Dessutom kan ju inte utarma demokratin höra dit. .. Så Åkesson tycker det är flyktingens fel att andra kan tjäna grova pengar på människor i nöd. Nolltoleransen har nått en helt ny nivå. Att samhället är skamligt orättvist borde vara Åkessons agenda ,men denne stöder Alliansen, jobbskatteavdrag och privatiseringar. Inget av det kommer leda till mer rättvisa… Nolltoleransen i argumenteringen OCH omröstningarna får en helt värdebaserad betydelse. Att språket och argumenten tjänar till att förvilla lyssnarna och fansen ifrån huvudfåran orättvisorna kanske de aldrig inser…

Nolltoleransens oblygaste företrädare Almqvist o Ekeroth, vars film går till legenderna som det värsta skottet i foten i filmhistorien. Att filma sin egen politiska död och framställa det som bevis för en hotande fara av standupkomiker, charmiga invandrare, briljant intelligens kanske klargör vad det egentliga problemet rör sig om. Avundsjuka helt enkelt. Den siamesiska tvillingen och genetiska partnern till missundsamheten. Avhunden och Misshunden som dragardjur i ett hundspann i en kall verklighet. Om inte det blir en åktur genom ett landskap av djupa besvikelser och stora orättvisor så tyder väl desperationen i den klippta mockumentären och titeln på graverande orsaker och skäl att förvrida verkligheten efter egna syften.. Den rädde Kenth presenterade sina farhågor på svv-brännpunkt 20121115. Vi anses ha glömt att filmen presenterades som ett bevis på otäcka tendenser i samhället. ”Blattehora” och obefogat våld tyder ju trots allt på det. Där har Ekeroth’s mockumentär tydligen ett oönskat inslag av sanning och verklighetsbaserat skeende. Avpixlat i den inhemska versionen kommer liksom till klarhet om var gränserna egentligen sätter in. Det inpinkade reviret osar verklighetsfrämmande förvridningar. Temat anpassade och propagandistiska mediala övergrepp på folket är ett eko ur en mörk tid. SD vill släcka lampan. Det kan ju inte vara särskilt framtidsbaserat annat än för en mörk politisk framtid utan demokrati. Den finten har ju fungerat förr med samma evärdeliga resultat.

Nolltoleransen inom partiet är alltså rekorderlig med förlov sagt. En garanti för att allt kan tolkas efter eget huvud och där blir ingen besviken i det politiska landskapet. Yttrandefriheten står som en lans mot alla andra i rätten att få tycka något, om det alls är relevant eller har verklighetsförankring.. Mång-, Multi- och andra överdrifter synes bekräfta behovet av att få tunnorna att låta lite mer än de borde. Djungeltrummornas språkliga begränsning tjänar bara ett syfte att sprida fördumning och förvilla till att stötta alliansen än mer. För där är det inte munnen som är problemet utan tungan. Det är vågat att påstå sig stå i kontrast mot alliansen men ändå rösta på dem i de flesta omröstningar. Sveket är ju nygammal politisk vals redan etablerad av Socialdemokraterna. Så dansernas turer är ju inte obekanta, inte heller de erforderliga stegen eller ropen. Om musiken anger rytmen och dansandet verkar ske på vederbörligt avstånd tillbringar de ändå nätterna tillsammans i mörka rum.

Dessutom stämmer Kenth SVD  för att ha publicerat bilder ur den makabra filmen om otäcka attityder och människor. Att det egentligen var de själva som var de mest skärande exemplen i katalogen verkar inte orsaka hjärncellerna särskilt mycket tankemöda.. Självbilden och självkritiken kommer tydligen sist på skalan..

Nolltolerans, det är alltså bara en fråga om ett mellanslag och det passar väl en våldsamt rasistisk politik. Korrekturläsandet av partiprogrammet ger den freudianska slip de så innerligt önskar.

.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: