castoropollux

Not just another WordPress site

Avpixla resten av den bleka verkligheten..

leave a comment »

.

Avpixla resten av den bleka verkligheten..

Att rasismen är en osviklig motor i förakt och hat för andra har avpixlat inte missat många tillfällen att bekräfta. Det är ju inte den enda spelplatsen för grumligt hat och gruvligt förakt. Att vara sakliga och hålla sig till fakta kommer ju aldrig att vara den främsta egenskaperna hos denna grupp. Lokala oförmågor till obegripliga överdrifter och smaklöst skarvande till sanningar de helst vill se saknas inte exempel på. Trakasserier som vardagsnöje, vardag som helg, dag som natt är märkligt nog dessa grupper inte främmande för. En kultur som i deras tycke ska kallas nedärvd och en essens av något de värderar? Föraktfull och blåögt lämnar blott två genetiska spår som på räls i svindlande verklighet.

Att själva inte nå dit de vill och givetvis vara besvikna kan ju utgöra grunden för befogat missnöje, men att beslå andra med lögn och bedriva förtal, hämnd, förakt och hat är en annan femma. Fortsätta sin rasistiska och småsinta bana kan ju inte annat än bekräfta att man inte är intresserad av utveckling eller mognad än mindre någon upprättelse. Vore den senare inte dem så främmande skulle de ju inte fortsätta mala gamla synder som en överhettad kvarn. Vi kan ju se hur det fungerar med Mandela. Terrorstämplad av vissa förståsigpåare och av andra hyllad och älskad för sin storhet och sin generositet. Om inte den förändringen satt avtryck i medvetandet hos rasister och andra maktmissbrukare, kan ju inget göra det.. Ekeroths egen kritvita agenda kan utrönas, vägas och mätas. http://www.interasistmen.se/granskning/har-ar-artikeln-som-avpixlat-morkat-mandela-ville-doda-sa-manga-vita-som-mojligt/  Att rudimentär låter som en underdrift åt en krönika som så rycker det minimala förståndet ur huvudlösheten demonstrerar osvikligt väl den mekanik som inte låter andra lyckas eller älskas. Livet måste vara hårt som sten för att vilja slippa se hur det fungerar.

Att avslöja avpixlade med sin egen medicin leder ju givetvis till ramaskri, ingen är ju då så kränkta som de om de inte låter dumdristiga nog att förneka faktum. Att låta slöjan falla kan ju inte vara så hemskt. Särskilt inte den egna… Å andra sidan kommer ju grodorna flygande istället.. Det finns svarta hål i universum faktiskt och nu kan vi ana de stora djupen och det svarta mörkret. Godtyckets egen hembrända kultur, vidbränd kanske mer beskriver det dessa mörka sinnen kan tänkas älska allra mest. Att ödets ironi tvingar dessa förakta allt de hatar hos andra egentligen är ett personligt problem kan ju ingen hjälpa,men skulden för det får alla andra..

Kulturnyss, den bleka nyhetsindustrin och självspeglingsmassakern meddelar att uthängning minsann inte är demokratisk och hemskt pinsamt är det dessutom. Ja det är verkligen synd om offren i denna krets. Det man viskade i det förmodade mörkret och en trång krets, ropades ut på taken. Vilket öde… Kan inte herr Vilk’s göra en tavla av snurrigheten?

Fattas bara hur hemsk filmen om det här kan bli. Någon demonregissör kanske få fram det riktiga budskapet hur illa behandlade vanliga hatande småsinta och trångsynta svenskar egentligen låter. Vågar man inte ge sig på maktens missbruk kan man ju alltid ge sig på grannen.. Konkurrensen är man ju för bara det sker på olika villkor..

Written by CastoroPollux

15 december, 2013 den 23:29

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: