castoropollux

Not just another WordPress site

När Lambertz Tystnar..

leave a comment »

.

När Lambertz Tystnar..

Jo, den är stulen raden från SVD närmare bestämt här.

http://www.svd.se/kultur/settman-stod-for-arets-stora-fiasko_8836448.svd

Kom inte å säg att det som är bra inte ska användas när det bjuds. Det borde Riks-Kwasten, den illröda finnen Pentinnen och psykolog Christensson gjort.  Det är bara resten av det bleka  rättssamhället som undrar var lambertz får allt ifrån. Att domarkappan behöver några extra lager för att inte förlora glansen kan ju trösta. När det regnar oh katten stänker det på prästerskapet. Den gudomliga touchen har fått sig en törn och glorian har satt sig på sniskan. Ofelbarheten har passerat det pinsamma för länge sedan..

Att Lambertz klär av rättsstaten in på det bara bleka skinnet är en uppvisning i sig sent att förglömma. Att flå sanningen på de bästa bitarna och bara behålla något som en hund möjligen kan lukta sig till är inte mycket att hänga domarkappan på. Ingen av Quickutredarna av bisittarna eller experterna är oskyldiga denna makabra uppvisning i rättsröta Herr Lambertz… Dessutom krönt med ett kompakt motstånd mot resning, vars like består av samma kompakta mörker som härskade under alla de åren de riktiga mördarna kunde anhållits och dömts..

Det är ju inget skämmigt att använda sina fördomar för verksamhetens bästa, bara ingen kommer på det… Att polisen blivit allt mer tydliga har ingen missat. Revan i duken är en gruvlig historia, som om utbildningen blott bestod av några stänk vigvatten på gåsfjädrar, ja jädrar vilken uppvisning. Inte ens kossera romer som polisen lyckats orera alla sina pinsamma attribut av inbilsk rasism och okunnighet. Vatten kan inte rinna av en gås snabbare än vad allt vett försvann ner i golvbrunnar. Det alltmer bleka Sverige är inte blågult precist. Även om ett känt partis ledare fått all behandling som kräva för att framstå som dunkad guloblå. Vi får väl hoppas att partitoppen tar sig an uppgiften med lite större energi och vilja. Svensk kultur kan ju inte vara ryggradslös och blek? Eller är det det den kan. Är det vad det innebär..

Det är ju inget skämmigt att använda sina fördomar för verksamhetens bästa, bara ingen kommer på det…  Så har socialen lyckats hålla masken i decennier. 30 år av upprepade skandaler är ingen dålig måttstock för nonchalansen. Att oupphörligen ha slängt utsatta barn och ungdomar i gapet på mindre nogräknade boenden, behandlingshem och anstalter som inget annat haft än smärre tortyr och grova vinster i saliggörande kombination gör Sverige särpräglat som en nation av skitstövlar.. Kronan på verket skulle alltså blott kunna bli en jk klättrande på förhörsrummens väggar… Nej ,det kan inte vara sant..

Vad ska man ha skenhelig religion om inte för att sko sig och det har ju gått bra på sätt och vis. Nu har ju alliansen med KD’s hjälp tagit tron till en ny nivå.. Undrens tid är inne. Vinet förvandlas till vanligt vatten. SD sparkar dem uppåt molnen efter bästa lömska förmåga..

En skenhelig lag går samma väg fast neråt…

Written by CastoroPollux

25 december, 2013 den 08:45

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: