castoropollux

Not just another WordPress site

The pistol is the devils right hand…

leave a comment »

.

The pistol is the devils right hand…

De tårgassprejade den förmodat hotade kvinnan? De som stått och kramats på balkongen….

Så varför finns inga uppgifter om hur andra trakasserat kvinnan och Lenine? Denna kväll var ju inte den första. Hans vänstersympatier ligger honom visst i fatet iaf hos fascister.. Det är ju inget nytt, de hatar ju allt med mänskliga känslor. De hatar solidaritet utan veta vad det är. De hatat demokrati och jämlikhet också om bara någon säger att det är fel.

Vi kan ju tacka UG för att polisen framstår så godtycklig som de faktiskt är. Efter dödsskjutningen framgår att de 3 ansvariga och enda   De inblandade poliserna kan samtala och se och diskutera varandras redogörelser i ett och samma rum.. Ska vi tro att vi lever i DDR när vi hör sådant här?

Rädda människor får väl psykblick efter den behandlingen, med chockgranater och beskjutning. Den självuppfyllande profetian är polisens, ingen annans..

Polisens effektivisering kan inte ses som annat än dödligt effektiv. Givetvis orsakar den skjutglada politiken inga större kostnader för det redan bantade rättssystemet med nedlagda tingsrätter och hovrätter. Vill vi inte betala skatt får vi väl räkna med att godtycket skjuter oss en en efter en på lösa grunder..

Vi får väl tacka de senaste regeringarna för denna utveckling. Det kunde ju varit värre är den enda garanti detta vansinne representerar.  Det politiska bedrägeriet och skattesänkningarna kostar visst mycket mer än de smakar.. Masspsykosen består i att vi bara ska få det bättre…. Det är klart med den takten kommer det ta tid att decimera alla problem och kostnader som varenda existens numera kan ḱallas i den brunröda fascistiska sörjan. Politiken framstår som vår tids värsta spöke på bästa sändningstid. De överandliga reklamfinansierade programmen om tidernas spöken borde ju gnugga sina iskalla händer av förtjusning.. Staten och kronan till sängs med Moder Svea påhejade av den svekfullaste regim vi skådat bjuder makaber underhållning. Baren och andra kan ju slänga sig i väggen.. Robinsons utröstningar och farmens nakna problematik är inget att skyla denna enorma skam med något som kallas dagspolitik.. Sänka skatten, betyder ju inget annat än dränka välfärden.. Arbetsrätten. Trygghetsavtalen.. Får du några vingar för pengarna är det nog de du ska fly med..

.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: