castoropollux

Not just another WordPress site

Ekman Sadlar Om…

leave a comment »

.

Ekman Sadlar Om…

Ända sedan jag läste att Ekman påstod sig varit kommunist och från det blev lönsam troende (?) att riva till sig av både världens rikedomar och guds på ett närmast oförskämt girigt sätt så har hela personen och rollen känts och påmint om en skrivbordsprodukt. Med tanke på hur religiösa sekter i alla andra sammanhang styrts uppifrån och uppvisat de mest slående exempel på vantro, övergrepp och våld. Så står manipulationen som en fyrbåk och som neon över hela detta komplex. Betänk att fredsrörelser med religiösa förtecken grupperades långt hemifrån och utsattes för övergrepp. Qui Bono..? Den krigförande och våldsamma delen av staterna förnekade sig nog inte.. Att vara emot krig var detsamma som att vara kommunist… På den punkten har man inte bytt fot bara taktik och namn.. Samma medicin för likadana problem. En opposition som hindrar utvidgandet av ”lebensraum” och ska himlen vecklas ut i blott tre dimensioner finns det inte plats för mycken mänsklighet eller dess villkor.. Förstå vi grunderna för det står krig, attentat och oroligheter såväl som svält i ett kontrastrikt ljus.

Ekman bekänner sin synd… Ja vi kan hoppas på god en fortsättning, men tvivlen kommer givetvis bestå.. Det är på en blekgul häst Ekman lämnar för att anträda en ny rutt. Annars ska väl den nya kyrkan garantera mer oinskränkt rätt än vad en människa kan begära.. Påven kanske ska söka skydd…

Att religionen i Staterna i många stycken är en farlig art kan ju höras på alla plan så fort det hettar till. En whistleblower får trycket i dessa att explodera direkt. Då hatas det så att om blickar och ord kunde döda, så skulle folk falla ner i parti och minut.. Det vinstrika välsignandet av en girig tro kan ju inte annat än ackompanjeras lämpliga don som passar önskemålen och ändamål som inte sinkar medlen. Att avslöja våldets och girighetens kopplade natur har ett pris. ”Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig” till banken… Att privatisera Gud har varit lönsamt det också oavsett de moraliska och etiska implikationerna.. Inte i några andra sammanhang har man haft några skrupler angående lönsamhetens infriande villkor på alla ljusa drömmar om ens egen framtid..

Annonser

Written by CastoroPollux

11 mars, 2014 den 11:23

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: