castoropollux

Not just another WordPress site

Det här är mitt land…

leave a comment »

.

Det här är mitt land…

Mockumentären ur Stockholmsnatten i tvivelaktig regi av radarparet Ekeroth/Almqvist gör klart en sak. Ägarskapet är deklarerat med samma tonfall och på samma sätt som ursprungsdjuret Fjällämmeln. http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/har-ar-varldens-forsta-skandinav   Vilken tröst det måste vara att språket inte kräver någon utveckling. http://youtu.be/-EEj2Rmn4qQ Att aggression är så otidsenlig att den passar när som och i vilka sammanhang som helst… Vad betyder ”mitt land” när när knappt lämmeln vet vad han ska ha det till..?

De enda gånger vi se lämlarna är ju när de rasar nerför i grupp mot sin egen undergång..

Ett land utan blattehoror måste ju handla om att ha horor som passar ens egen smala blick. Kvinnor som inte har egen vilja eller tänker självständigt är ju inte så olikt alla jungfrur som väntar de som tror… Att kvinnor inte röstar på sd annat än om deras män kräver eller att de inte vågar annat, säger väl något om det överflödiga stödet för mansgrisens bevarande som kulturell särart. Att SD värnar om de utsatta är ju en på sätt och vis en vacker tanke. Det är som när Jehovas vittnen bara lovar 144 000 att få komma in i himlen..  Vid och bred är vägen till helvetet.

Ingen ska dock tvivla om att intresset, beundran bland många fans till Soran genererar avundsjuka och missunnsamhet. Det är det vi andra hör i ”blattehora”. Det är deras egna brister som egentligen torgförs. Bristen på liv, egen respekt, självförtroende kan bara ta sig dessa uttryck.. Därav röstar ju få kvinnor på ett parti som så lite förstår sitt och kulturens bästa.. och att klaga på att andra föder barn är ju att demonstrera sina egna brister det med.. Att hämma andras religion är också att bekänna sin egen brist på tro, styrka övertygelse och liv. ” De ska hava liv och liv övernog” handlar kanske inte om pengar eller makt..

Vi kan väl hoppas att mansgrisen inte är så välrepresenterad såvitt inte SD vinner ett val och med järnvilja slår ett slag för massfertiliteten. Nog ogillar de mång-, mass- men hyllar en-falden och då passar det väl bra att alla blir lika lika.  Det enda parti som inte gillar olikheter kan alltså få en enda språngbräda in i framtiden. Likriktningen och inaveln kan alltså få en alldeles egen nisch i en tjock mur mot resten av verkligheten. Utvecklingen kan komma att se ut som den redan gör. De som växer upp innanför höga och tjocka murar blir fördomsfulla smilfinkar. Medan de utanför blomstrar i mångfald och då blir det ju rättvist om de innanför muren kan sko sig på andra…

Om Fjällämmeln kunde överleva i ett ”refugium” så kan väl en sann äkta genuin sverigedemokrat mura in sig i ett skydd som bevarar inte mång-, inte mass- utan en-falden åt en förvånad eftervärld. Framtidens partipiskor är mycket längre och viner ihärdigare än förr i akt och mening att hålla sina får på plats och rätta fållor. Att överträffa S på den punkten kommer bli en utmaning för alla muskler och några få hjärnceller. Å andra sidan kompenseras alla brister i framförandet med blottade tänder, hot och attribut som järnrör kan förmedla i form av övertygelse. Allt blir egentligen som förr bara lite värre och det är väl inget att kvida om. Någon kan tillverka mössor och bli rik på armodet, folkets verkliga behov blir bara ett mode som avbryter ett annat. En mössa att tigga med på plats i daglönarkön är inte att förakta.. Arbetsrätten, trygghetssystemen och välfärden kommer se ut som tavlor, misstag, avbildningar av en verklighet, uppradade i en ”Hall of Shame”, som inget var värd att kämpa för medan enfalden och en svartvit palett upptog hela ens perspektiv.. I ett land där friheten luktar Jurassic Park, där de stora vilddjuren får härja och sluka efter behag, kan alla begrepp ställas på ända i privatiseringens spår. Ja till och med fattigdom kommer att betraktas som berikande och självaste grunden för frihet.. Man kan ju göra vad man vill, precis som i amerikat. Landet som flyter av mjölk o hon.., förlåt coca cola och artificiellt socker.. Här leder utvecklingen medan befolkningen som en lös svans försöker hänga med i de frihetliga svängarna.

På kryss mot den enfaldigaste samling världen kunnat skåda några gånger i historien så kommer inte begreppet ”No man is an island” att bekräftas. Ingen mänsklig sammanslutning vill ju ha det så… De som tänkte att bara de själva fick det bra skulle allt ordna sig kan givetvis stava till enfald men knappast förstå..

SD kan väl kallas partiet som gav den politiska pudeln ett mänskligare ansikte. Att lägga sig platt för alliansen komma och gå när husse visslar är en uppvisning i dressyr. Att göra sina behov å avsedda platser mest för formens skull är också det politisk korrekt. Att katter kissar i sandlådan skrämmer inte heller vuxna från att göra sammalunda bara lite annorlunda. Att pissa ner en infantil verklighet för den halvgoda sakens skull kan ju vara lovligt om man kan hämta billiga politiska poänger/dum- eller tum-skruvar åt anhängarna.. Att vi alla växer upp någon gång, förhoppningsvis är ju en tröst få utbeder sig om eller tror sig behöva…

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: