castoropollux

Not just another WordPress site

Politiken är inte sjuk, man är i allians med hälsan!

leave a comment »

.

Politiken är inte sjuk, man är i allians med hälsan!

Varför skulle borgarklassen inte få utöva privilegiet att leva dyrt och högt på andra? Utsugningens metodik och föraktet för andra ingår i märkvärdighetens styvnackade tillvaro. Rävjakterna har upphört men sjukskrivna ersatte den förlusten. De höga hästarna lämnar man inte ifrån sig frivilligt. Man lät hundarna skalla.

Välfärden lutar betänkligt i kurvorna, är numer en bergodalbana med spöklikt skrämmande dekor, en brant nedförsbacke och ett magplask på slutet.

Ättestupan har byggts om till en lönsam nisch och nöjesfäldt i underhållningsbranschen. Fas3 är inte på riktigt som om ”arbete ger frihet” aldrig sattes på pränt som ett nyhistorisk skämt. Ståuppolitiken dissar arbetarklassen som om demokratiska värden var en ränna i källaren. Sjuk är blott politiken medan förmånerna friskar i som gynnsamma medvindar. Det blåser på toppen och fickorna står spända som spinnakern. Vem skulle kunna segla förutan vind?

En Ark har de byggt åt sig med bara de mest korrupta djurens fortplantning i åtanke. Utsugningen tömmer folkhavet på all näring. Reptilen slingrar sig på den politiska scenen, 89 miljarder försvinner som en rök och behöver blott vädras ut.. Man sotar rören inför nästa härdsmälta… Man dansade i Nuon.

Vi behöver ett djurskydd som räddar oss från urtidsbestarna vars skelett nu ramlat ur dystra och dammiga garderober.. Särskilt som svartvita svansar vajar som rön i högervinden.. Inskränkthet som lön, fattigdom som pension och otrygghet som lag..

Frihet stavas inte godtycke… Man pensionerar inte valmanskåren efter varje val..

Förr mjölkade man Moder Sveas rika barm och det var alltså inte gott nog, nu mjölkar man allt. Staten som ”monster” skapat en draksådd av privata intressenter. Utsugningen har ynglat av sig och demokratin har fått spänna ut sig med silikon…

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: