castoropollux

Not just another WordPress site

Offentlig Bashing är ingen underhållning. Det är allvar.

leave a comment »

.

Offentlig Bashing är ingen underhållning. Det är allvar. Mycket allvarligt.

Konstitutionsutskottet skräder inte orden över liberalismens framfart i Alliansens breda kostymer. Stora kläder måste väl på alla sidor fyllas av passande kroppar. Väl tilltagna byxor kan ju inte skära sig mot snittet eller modellen.

Maud hade inte ansvar eller mandat att säga ja till köpet av NUON. Förtydligandet om hur Statsministern har det övergripande ansvaret och att beslut fattas i gemensam anda ser knappast tilltalande ut för den sittande regeringen som onekligen reser sig i närvaro av KU. Pandemin bland beslutsfattarna att inte orka bry sig kräver kanske bot men framförallt en diagnos, så att de inte fortsätter jobba trots att de är sjuka och kan anses inte vara riktigt klara i sitt beslutsfattande annat än att det går undan i svängarna. Privatiseringens monsterlika existens växer sig allt mer förhistorisk och än mer glupande med sitt svalg.

Regeringens representanter i KU tycker allt är Mauds fel med Nuon-affären…. Helgonen går fria.. Att stjärtarna kan antas bli klädsamt röda ska inte göra mindre intryck på det nya arbetarpartiets formella politiska status. Partiet som får stryk av sina egna siffror av förluster, försäljningsavdelning, privatiseringar. Att binda dyrt ris till sin egen rygg kanske ska imponera, att bedra det trygga Sverige på sina bästa rikedomar, sitt folks skattkista och välfärden måste man in i slutna trånga klubbar för att skryta med.. Om den övertygelsen inte ar katolik så är den ju helt klart osannolik. Att förljugenheten kunde ha de bästa representanter kompensera sina brister med oskäliga vinster är en uppvisning i komplett förakt.

Att privatiseringens monstruösa framtoning hittar sina representanter ur bägge könen ska ingen förvånas över. Att visa våld och förakt mot ett lands lagar och dess konstitution på bästa sändningstid och exemplifiera den totala nonchalansens beräknande mentalitet till en kostnad av 89 miljarder ska ju inte lända till eftertanke. Allt den kräver hade underlåtit denna affär att ens bli en ide annat än i ett skumt sinne.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: