castoropollux

Not just another WordPress site

Det sovande folket…. ”Mein Pampflette”.

leave a comment »

.

Det sovande folket.

En bok skriven av Fredrik Reinfeldt. Tydligen en bok som inte går att låna. Eftersom den säger mer om dess författare än dem denne vill utmåla som usla medborgare. Att söka den på sitt eller andra bibliotek för läsning låter sig inte göras. Den går inte uppbringa. För den som undrar går det att hitta porr, våld och äckligt sex betydligt lättare. Det är ju för den skull inte roligare men i ljuset att boken borde vara eftersökt och åtminstone läsvärd är den istället utplånad. Ja utfasad… Med allt vad det kan innebära och antyda. Så hur det ut om man söker på alternativen, som Libris? http://libris.kb.se/bib/7755755#more_info

Det sovande folket

Som någon klenod av erkända storheter inom författarskapet dyker föremålet för allas ointresse upp som söksvar.

Boken är försvunnen (förkommen !?) på på Riksdagens eget Bibliotek och på Uppsala Universitetets Bibliotek. Tja vad ska man säga om den ordningen? Inte ens på riksdagen kan man skydda och säkra en bok ens. Vanliga medborgare sköter sina boklån åtminstone, det är ju inte svårt ens och en barnlek. Vilket ju ger ett mått på den etiska aspekten av att politik kan vara en omogen frukt av illa skött administration… Till det fogat bristande respekt för institutionen Riksdagen..

Det sovande folket 2

 

Den finns bara att läsa på Kungliga Biblioteket och på få andra institutioner. En bok man inom M kanske skäms över och hoppas det stora flertalet inte förstår grundsatserna i? Om Arbete ger Frihet, Arbeit macht frei” några decennier senare är den huvudsakliga parollen i M’s framtidspolitik finns inte mycket övrigt att önska… ”Mein Pampflett” kanske ger den brist på tyngd de lätta stegen in i ett dystert och mörkt samhälle utan rättigheter alls, man de facto vill ha. Låt vara med blek själ och frånvarande hjärta. Att ”goda föresatser” kunde ha en sådan lutning att det stora flertalet ramlar ur systemet och tryggheten är en makaber uppvisning och å andra sidan också det deja vu de historiskt bevandrade känner igen..

Enligt uppgift finns en ny upplaga, 2014, bestående av 123 sidor, en mindre än originalets 124, men bara på Luleå och Lunds universitetsbibliotek. För vem trycktes den? En bok mer svårtillgänglig än Mein Kampf?

Det sovande folket upplagor

Ger arbete i denna nya värld utan arbetsrätt, trygghet, välfärd och framtid? Nej det är ju början till slaveriets och godtyckets alla grundsatser.

Det är mest kommunism i Liberalismen

.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: