castoropollux

Not just another WordPress site

Guldet blev till Sand

leave a comment »

.

Guldet blev till Sand

Dessutom syns den ridande polisen hellre försvara och bokstavligen rida över antirasismen. Hur öht det rasistiska Svenskarnas Parti fortsättningsvis kan få polisens tillstånd till sin otäcka möten är ju på sätt och vis ingen gåta. Den löser sig själv… På sätt och vis har ju polisen själva skapat situationen med att släppa fram ett så uttalat rasistiskt parti.. I alla andra sammanhang vägrar de tillstånd pga risken för våldsamheter. Jönköping var heller inget undantag.. Där ringde varningsklockor, men polisen är även där döv för vad demokratin, rättssamhällets, för människor betydelsefulla och grundläggande värden betyder. De ridande poliserna satt säkert i sadeln.. Vare sig vi vill skydda Almar eller mänskliga värden så visar sig polisen över snart 30 år av verksamhet, lita till hovar, batonger och numer skjutvapen. Våld är det enda språk diktaturer talar, sedan må de kalla sig vad de vill.

Med tanke på att Reinfeldt själv lutar sig mot rasisterna när han deklarerar att det kan inga reformer bli pga av vad invandringen kostar så har han gett Åkesson vatten på sin gnisslande kvarn. Dessutom är det migrationsindustrin som kostar översvallande mest, inte de inkommande.. För SD-argumentation är det ju inte så noga och inte för statsministern heller tydligen. Oavsett om denne också vädjar till det lägsta hos mottagarna.. Hur ledsna ska de inte bli om godisregnets karameller uteblir! Vi ser ett radarpar. Ja, de upptäcks bara om man lyser upp skuggorna i annat fall ser de inte ut som konformiteter… En trekant och en fyrkant…. Synbart oförenliga.

Problemet är väl knappast om Sverige definitionsmässigt är rasistiskt utan hur starka dessa krafter håller på att bli.. Om vi har 10 %, 20& så är det en varning i vilket fall som helst. För vems skull är kartan framtagen? Fåkunniga? Imbecilla?

Hur aningslösa är dessa rasister och främlingsfientliga?

Tågade vi ut alla inkomna, nya och gamla skulle näringslivet ändå reproducera och arbeta oförtrutet på sina krav, ett låglöneparadis utan anställningstrygghet eller a-kassa. Du skulle utan fast inkomst inte få lån annat än till hutlösa och förödande villkor. Utan fast inkomst skulle du inte få en bostad heller. Sjukvård kan du som i USA komma att glömma. Friheten är tydligen det dyraste som finns. Något annat syfte än just detta, krossa de etablerade reglerna och trygghetssystemet har man inte och därmed rasar demokratin och rätten som två skyskrapor, som om de sprängts.

Det nya blakladda etablissemanget gör historia med att återetablera öknen för Svensk befolkning. Snart hundra år av medbestämmande och demokrati försvinner som genom ett trollslag. Reinfeldt klippte av sig fingret, jobbskatteavdraget, och gav sken av att leende vilja ge folk hela handen, men drar istället undan hela den omsorgsfullt vävda mattan. Så egentligen har vi svävat i dröm som var verklig, kraftfull och stark och nu är förtrollning bruten av någon som vill visa vad vi alla verkligen är värda..jämfört med några få. De fyras gäng svenska gäng med riktiga hammare och välslipade skäror och hängande som i en tunn tråd JÅ, fungerande som stjärtfena. De vill givetvis att vi i fritt fall ska tänka ”every man for himself” och få panik, börja slåss inbördes, istället för att tillsammans vinna mot de destruktiva makterna. Lånta fjädrar har aldrig kunnat ge skatterna så flyktiga vingar som denna pippi på privatiseringar.

Hade inte dånet och vågorna av människor än mer skyndsamt malt ner våra rättigheter och rasisterna och ”de övriga” självupptagna och aningslösa stirrat sig blinda på massorna har maskinen kunnat fortsätta mala.. Under publiktryckets krampartat grepp om det tynande jobbskatteavdraget och den andra för att hålla balansen i skakningarna..

I fortsättningen när någon säger ”mass” hit eller dit, så tänk att de menar inget annat än masspsykos. Politisk argumentation har lyckats bli sjuk. I den meningen att åtminstone de ser tillståndet enbart som en framgång.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: